enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Hayvanseverler ‘Katliam Yasasını’ İstemiyor

Hayvanseverler ‘Katliam Yasasını’ İstemiyor
01.07.2017
A+
A-

Denizli Hayvan Dostları Derneği bugün ‘Katliam Yasa Tasarısını İstemiyoruz’ adı altına bir eylem gerçekleştirdi.5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda değişiklik yapılması için hazırlanan yasa tasarını istediklerini belirtmek için eylem yaptılar.

Denizli Hayvanları Koruma Derneği Eylem

Denizli Hayvan Dostları Derneği

‘Katliam Yasa Tasarısını İstemiyoruz’

Denizli Denizli Hayvan Dostları Derneği bugün eylemde buluştu. Hayvanları Koruma Derneği Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda ‘Katliam Yasa Tasarısını İstemiyoruz’ sloganı ile eylemlerini gerçekleştirdiler.

Denizli Hayvanları Koruma Derneği Eylem

Denizli Hayvan Dostları Derneği

Basın açıklaması yaptılar

Denizli Hayvan Dostları Derneği pankartlar ve basın açıklması ile eylemini gerçekleştirdi. Hayvanların duyguları olduğu ve onlara daha iyi bir yaşam sunulmasını amaçladıkları belirttiler.

Denizli Hayvan Dostları Derneği basın açıklamasında özet olarak şunları belirtti;

”5199 Sayılı Hayvaları Koruma Kanununda değişiklik yapılması için Orman Su İşleri Bakanlığı’nca hazırlanan, özellikle sokak hayvanları için sürgün ve ölüm içeren yasa tasarısı, katliamlara sebeb olmadan çekilmeli ve yeniden hazırlanmalıdır.

Talebimiz, bu tasarının, STK’lar, akademisyenler, veteriner hekimler odaları ve Baro Hayvan Hakları Komisyonlarınında katılımı ile tekrar görüşülmeli. Çözüm odaklı olarak ve sokağın gerçeklerine, eko dengeye, vicdani ve insani koşullara uygun olarak yeniden hazırlanmasıdır. Bu tasarı katliam maddeleri içermektedir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.