enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3737
EURO
34,7104
ALTIN
2.393,67
BIST
10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

İzmir Denizlililer Derneği Geleneksel Bahar Kahvaltısında Buluştu

İzmir Denizlililer Derneği’nin geleneksel olarak bahar kahvaltı etkinliğinde İzmir’de yaşayan Denizlili ve İzmirli dostlar araya geldi. Geçen yıl Çiğli Doğal Yaşam Restoranda düzenlen geleneksel kahvaltı etkinliği bu yıl Alasancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlendi. Etkinliğe başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzer İzmir’de görev yapan Denizlili Başkanlar, bürokratların yanısıra iş ve siyaset dünyasından geniş katılım oldu. Etkinlikte Başkan Soyer’e 35 numaralı Denizlispor forması hediye edildi.

İzmir Denizlililer Derneği Geleneksel Bahar Kahvaltısında Buluştu
28.04.2019
A+
A-

İzmir Denizlililer Derneği’nin etkinliğine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Milletvekili Güler Arslan,İstinat Mahkemesi 1. Ceza Hakimi Sevgi Türer, CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Oral İzmir Dernekleri Konfederasyon Başkanı Turgay Yokuş, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık, İzmir Esnaf Odası Başkan Yardımcısı İbrahim Bayram, Ege Kooperatif Genel Başkanı Hüseyin Aslan, CHP Karabağlar İlçe Başkanı, Ali İhsan Yıldız, CHP Kuşadası İlçe Başkan Yardımcısı Figen Coşar, Türk Kadınlar Birliği Üyeleri, eski YÖK Üyesi Prof. Fikret Sönmez ve dernek üyeleri katıldı.

BAŞKAN KASAP DERNEĞİ ANLATTI

Etkinlikte söz alan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap,”2016 yılından bugüne yaptığımız etkinlikleri geleneksel hale getirdik. İlkbahar kahvaltılarında buluşuyoruz. Denizli Gecesi düzelendik, pinikte buluştuk. Bizim Denizli’ye, Türkiye’ye mal olmuş bir sanatçımız var. Onun aramızdan ayrılışılın yıldönümü olan 1 Mart’ta Özay Gönlüm’ü Anma Gecesi’ni Özay Gönlüme yakışır şekilde yapmak için harekete geçtik. Anlatmak istediğim 100-150 kişilk cılız etkinlikler yapabilirsiniz ama biz İzmir Denizliler Derneği’nin büyüklüğünü gösterdik hiç bir etkinliğimiz 500 kişinin altında olmadı. Zaten 500 kişiden az isek demekki biz İzmir’de sıfırız”dedi.

BAŞKAN KASAP:”O SENE BU SENE” DEDİ

İzmir Denizlililer Derneği’nin 2020 yılının Mart ayında 30’ncu yılını kutlayacağını dile getiren Başkan Kasap, derneğe üye olma çağrısında bulundu. Konuşmasının sonunda şampiyonluk yolunda ilerleyen Abalı Denizlispor’a da değinen Kasap,”Hepimiz inandık. O Sene Bu Sene diyoruz. Denizlisporumuzun şampiyonluğunu kutlayacağız”dedi.

BAŞKAN SOYER’E 35 NUMARA DENİZLİSPOR FORMASI

İzmir Denizlililer Derneği’ni bu önemli organizasyonda yalnız bırakmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,”Denizlililerle çoktan gönül birliğimiz oluşmuş. Ben ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Kent bilincini bu şekilde yaşatmanız, kültürünüzü, atalarınızı, bu şekilde yaşatmanız çok önemli. Gününüz kutlu olsun. Burada bulunmaktan çok memnun oldum. Denizlililerle birlikte İzmir’de her zaman iyi ilişkilerimiz oldu. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir. Tekrar gününüzü kutluyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum”dedi. 35 numaralı Denizlispor forması hediye edilen Başkan Soyer, Denizlispor’a başarılar diledi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.