enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1676
EURO
34,7398
ALTIN
2.443,92
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C

Kardan Çay Ocağı Yaptılar!

Yoğun kar yağışına sahne olan Çameli’de esnaf, kardan ev yaparak içinde çayını yudumladı. çevreden topladıkları kar ile bir iş yerinin önünde “Eskimo evi” yaptı. Yaptıkları kümbet biçimindeki kardan evin içine sandalye ,Tabure yerleştiren esnaf çay keyfi yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kardan Çay Ocağı Yaptılar!
11.01.2019
A+
A-

Çameli İlçesi Kınıkyeri Mahallesinde Hidayet Çiftçi ve Süleyman Çiftçi Mahalle’de yoğun kar yağışı nedeniyle 2 kişinin rahat gireceği bir Kar’dan açık çay ocağı yaptı.

3 metre uzunluğunda, 2 metre yüksekliğinde kardan tünel inşa eden Süleyman Çiftçi içerisine de sandalye ve tabure koyup, çay ikramına başladı. Kar’dan çay ocağı Kınıkyeri Mahallesinde ilgi gördü.

Kar’dan çay ocağı içerisine 1 masa ve 2 sandalye koyan Süleyman Çiftçi, ‘Yaklaşık 4 saat boyunca sıkıstırılmış kar ile yaptığı sığınak şeklindeki karda esere yoğun ilgi olduğunu söyledi. Çiftçi, ‘Kahveye gelen arkadaşlar kahve’ye değil bahçemizdeki yapmış olduğumuz kar’dan eve yoğun ilgi var içerisi sıcak olduğu için soğuk hissedilmiyor hatta sıraya giren müşterilerimiz var kar eriyinceye kadar çay ve kahve servisimizi yapacağız. Kar yağarsa bundan 3-4 tane daha yapmayı düşünüyoruz’ dedi.

Açık havanın güzelliğinde yudumlanan çay ve kahveler eşliğinde yapılan sohbetlere doyum olmadığını söyleyen Çiftçi, İçinde oturuyoruz çay içiyoruz. Türkü söylüyoruz. Yağan karın keyfini çıkarıyoruz. Müşterilerimizle ile çay içiyorduk, kardan ev gibi birşey yapalım dedik. Onun içinde oturalım diyerek karı fırsata çevirdik’ ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.