enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5638
EURO
34,9584
ALTIN
2.445,56
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Merkezefendi’den Bir Proje Daha

Merkezefendi’den Bir Proje Daha
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Gümüşçay Mahallesi’nde yapımı devam eden ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ için kayıtlar sürüyor. Vatandaşlar kayıtlar için belediyeye müracaat ediyor. Engelli vatandaşlar için bölgenin ilk ve tek sosyal tesisi niteliğini taşıyan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ne kayıtlar, 29 Aralık 2017 tarihinde sona erecek.

Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilikte önemli bir projenin daha altına imza atıyor. Daha önce ‘Merkezefendi’de Engelsiz Yaşam İçin Buluşuyoruz’ adıyla çalıştayının da yapıldığı projenin çalışmaları Gümüşçay Mahallesi’nde devam ediyor. Yapımında sona gelinen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ için kayıtlar Merkezefendi Belediyesi’nde alınıyor. Engelli vatandaşlar için bölgenin ilk ve tek sosyal tesis niteliğini taşıyan yaşam merkezinde kuaförlük, mobilyacılık, otelcilik, halıcılık, market ve gıda reyonu, el işi, ahşap boyama, tekstil ve müzik gibi birçok mesleki eğitim merkezi ve sosyalleşme alanı yer alacak.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR, SON TARİH 29 ARALIK

Engelli vatandaşlarla birlikte engelli yakınlarının da faydalanabileceği tesis için kayıtlar da sürüyor. Vatandaşlar kayıtlar için Merkezefendi Belediyesi’ne müracaat ediyor. 29 Aralık 2017’de sona erecek olan kayıtlar için 444 8 662 numaralı telefondan ya da www.merkezefendi.bel.tr internet adresinden detaylı bilgi alınabilecek.

“KAYITLAR İÇİN BELEDİYEMİZE BEKLİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu “Merkezefendi ilçemize ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni kazandırıyoruz. Burada hem engelli vatandaşlarımıza hem de ailelerine sosyal yaşam alanı sunacağız. Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin mutluluğu öncelikli hedefimiz. Engelsiz Yaşam Merkezimiz için kayıtlarımız sürüyor. Kayıtlar için Merkezefendi Belediyemize bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.