enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Tefenni Belediye Meclisi, Doğukan Alsay’a ‘Fahri Hemşerilik Beratı’ verdi

Tefenni Belediye Meclisi, Doğukan Alsay’a ‘Fahri Hemşerilik Beratı’ verdi
07.08.2023
A+
A-

Sahne Sanatçısı Doğukan Alsay’a ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verilmesine yönelik karar,Tefenni Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Bu yıl 19.su düzenlenen Geleneksel Barutlu Su Şenlikleri 2-6 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin en çok sevilen sanatçılarının performanslarını sergiledikleri programlarla hayranlarıyla buluştu.

Burdur’un en eski ilçeleri arasında yer alan ve Tefenni Belediyesi tarafından düzenlenen, göller bölgesinin en kapsamlı festivali olarak da bilinen festivalde bu yıl, Semicenk, Derya Uluğ, İrem Derici, Ali Kınık ve Kıraç sahne aldı.

Dolu dolu geçen festival boyunca, heyecanın hiç eksik olmadığı Geleneksel Barutlu Su Şenliklerinin final gecesinde programın sunucusu Uşaklı Sahne Sanatçısı Sunucu Doğukan Alsay’a fahri hemşehrilik beratı takdim edildi.

Başkan Alagöz “Doğukan Alsay hem kardeşimiz hem de fahri hemşehrimiz”

Her yıl büyük bir titizlikle,günler öncesinden hazırlıkları başlayan ve bu yıl 19.su düzenlenen festivalde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ümit Alagöz sunucu Doğukan Alsay’a fahri hemşehrilik beratını verdi. Başkan Alagöz, “Hemşehrilerimizle bir araya gelip, birbirinden başarılı sanatçılarımızın sahne aldığı etkinliğimizin sonu gününde bu etkinliğe bizlerle birlikte büyük emek harcayan ve bugün artık kendisi de bir Tefennili olan sahnelerin yıldızı, üç yıldır festivalimiz için adeta Tefenni Belediyesinin bir çalışanı gibi gayret gösteren, ilçemizin, kültürümüzün ve sahip olduğumuz değerlerin tanıtımına sağladığı katkılardan dolayı DoğukanAlsay’ı belediye meclisimizin almış olduğu karar doğrultusunda ‘Fahri Hemşehrimiz” ilan ettik. Bu güzel akşamda hemşehrimiz Doğukan Alsay’aberatını vermekten onur duyuyorum. Rabbim uzun ömür verirse Doğukan kardeşimiz bu festivallerde bizlerle beraber olmaya devam edecek. Kendisine,festivalimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm izleyicilerimiz ve Tefennililer adına huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

Sahne sanatçısı Alsay “En mutlu olduğum yer izleyiciyle buluştuğum sahneler”

Aldığı Fahri Hemşerilik Beratı ile yaşadığı mutluluğunu dile getiren sahne sanatçısı Doğukan Alsay; “Ben aslen Uşak’lıyım. 81 ilde yüzlerce ilçede sahneye çıktım, pek çok ödül ve plaket aldım. Ancak, 25 yılı geçen sahne yaşamım boyunca böyle anlamlı bir ödüle ilk kez layık görüldüm. Bana nerelisin diye soran olursa bundan sonra kütüğüm Uşak ama kalbim Tefenni’de atıyor diyeceğim. Çünkü ben artık bir Tefenniliyim, Tefenni’ninfahri hemşehrisiyim diyeceğim.  Bundan sonraki festivallerde Tefenni’yi gururlatemsil edeceğim. Bana bu onuru yaşatan başta belediye başkanımız olmak üzere, tüm belediye meclis üyelerimize, belediye başkan yardımcılarımıza ve tüm Tefenni halkına teşekkür ediyorum. Hayatta en mutlu olduğum yer sahne ve bu ödülü de sahnede almaktan büyük onur duydum. Bu kararın meclisten oy birliği ile geçmesibeni ayrıca çok mutlu etti, artık bende içinizden birisiyim” dedi.

Beş gün süren festival, Başkan Alagöz’ün Doğukan Alsay’a hemşehrilik beratı ve çeşitli hediyeleri takdiminin ardından sahne alan Kıraç’ın konseri ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.