enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1983
EURO
34,7489
ALTIN
2.418,57
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
29°C

TEV, Kadın Platformu ve Ege Kadın Buluşması’ndan Madde Bağımlılığına Karşı Seminer

Türk Eğitim Vakfı(TEV), Kadın Platformu ve Ege Kadın Buluşması gençlerin madde bağımlılığına karşı bilinçlenmesi adına bir seminer gerçekleştirdi. TEV Denizli Şube Müdürü Kalemci, Kadın Platformu sözcüsü Gülnur Oymak ve EKB sekreteryası Fikret Çınar seminer öncesi Denizli Deda Haber’e açıklamalarda bulundu.

TEV, Kadın Platformu ve Ege Kadın Buluşması’ndan Madde Bağımlılığına Karşı Seminer
23.10.2018
A+
A-

Gençlerin madde bağımlılığına karşı bilinçlenmesi için gerçekleştirilen seminer bugün Denizli Polis Evi’nde gerçekleştirildi. Özellikle üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen seminerde madde bağımlığına karşı alınacak önlemler, madde kullanımının zararları anlatıldı.

KALEMCİ:”ÖNEMLİ BİR KONUYA DİKKAT ÇEKECEĞİZ”

Seminer öncesi Denizli Deda Haber’in sorularını yanıtlayan TEV Denizli Şube Müdürü Nail Kalemci;”Türk Eğitim Vakfı(TEV) olarak kadın platformu ile bir etkinlik proje hazırlamayı düşündük. Bugünde burada önemli bir konuya dikkat çekeceğiz. Biliyorsunuz ki TEV Türkiye’nin en büyük vakıflarından bir tanesi. Türkiye’de 13 şubemiz var. Ege bölgesini de İzmir ile beraber biz temsil ediyoruz. Bu anlamda Muğla, Afyon ve Uşak’ı da biz takip ediyoruz. Çocukların burslarını sağlıyoruz. Cumhuriyet’in ilk yıllarında zor günlerde Türkiye’nin sayılı iş adamlarından biri olan Vehbi Koç, 205 arkadaşı ile eğiteme hizmet amacı ile bu vakfı kurmuştur. Vakıf öğrencilerine burs veriyor ve okulların eksiklerini kapatıyor. 52 yılda 300 bin civarında çocuğa burs verilmiş, yurt dışında doktora yapan 2 bin 500 öğrenciye bur verilmiş.” sözleriyle TEV’in hizmetlerini anlattı. Uyuşturucu ile mücadele konusunda TEV’in Denizli’de mücadelesinin olduğunu ve devam edeceğini belirtti.

OYMAK:”AMACIMIZ GENÇLERİ BİLİNÇLENDİRMEK”

Kadın Platformu sözcüsü Gülnur Oymak ise;”Bir hafta önce PAÜ’ye gelen öğrencilerimize burs çalışması yaptık. Dışarıdan gelen çocuklarımıza hem Denizli’yi tanıtmak hemde güvenliklerini anlatmak amacıyla bir seminer düzenlemek istedik. Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir’e bize Polis Evini tahsis ederek bu eğitimleri verebilecek bir görevli tahsis ettiği için teşekkür ederim.Amacımız zamanın en kötü alışkanlıklarından olan uyuşturucu bağımlılığı hakkında gençlerimizi bilinçlendirmek.”dedi. Oymak, önümüzdeki günlerde ilçelerde çocuk ihmal ve istismarı konusunu da emniyet ile beraber işleyeceklerini belirtti.

ÇINAR:”EN BÜYÜK SORUN ŞUANDA UYUŞTURUCU”

Ege Kadın Buluşması Sekretaryası Fikret Çınar seminer hakkında;”Gençlerin şuanda en büyük sorunu uyuşturucu. Direk olmasa da dolaylı yollardan uyuşturucu bağımlısı oluyorlar. Biz gençlerimize dokunmak, hayati tehlike olan uyuşturucudan nasıl korunmaları gerektiğini uzman kişiler aracılığı ile anlatıyoruz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.