enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Yaşlı Kadın Yürekleri Burkmuştu.. Gerçek Ortaya Çıktı!

Denizli Merkezefendi ilçesinde sokak üzerinde bulunan çöp konteynırın içine girerek çöp karıştıran yaşlı kadının görüntüleri yürek burktu.

Yaşlı Kadın Yürekleri Burkmuştu.. Gerçek Ortaya Çıktı!
A+
A-

Dün Denizli24haber’in gündeme getirdiği habere göre, Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Şemikler Mahallesi’nde yaşlı bir kadın sokak üzerinde bulunan çöp konteynırının içerisinde çöp karıştırmaya başladı. Çöp Konteynırının yanından geçen 2 kadın durumu fark etti ve yaşlı kadına yardım etmek istedi. O anları da kameraya kaydeden kadınlar, yaşlı kadına sorular sormaya başladı. Aldıkları cevaplar karşısında üzüntülerini gizleyemeyen kadınların yardım isteklerine de olumsuz cevap veren yaşlı kadının çaresizce çöp içinde yiyecek arıyor olması yürekleri burktu.

YARDIM TEKLİFİNE OLUMSUZ YANIT VERDİ

Kadına yardım etmek isteyen vatandaşların aldığı görüntülerde, yaşlı kadın vatandaşların “Teyze ne arıyorsun orada?” sorusuna, “Üzüm buldum, onları topluyorum” cevabını verdi. Vatandaşların “Çık oradan, hasta olacaksın, biz sana üzüm alalım” teklifine, “İşte burada var ya” cevabını verdi. Yaşlı kadın görüntülerde çocuklarının olduğu, ancak kendisine sahip çıkmadıkları ifade etti.

DURUM GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ OLMAYABİLİR

Şemikler Mahallesi’nde daha önce de çöp toplarken görülen kadın ile ilgili Emniyet de bilgi verdi.Emniyet’ten yaşlı kadın ile ilgili alınan bilgiye göre, yaşlı kadının eşi ile birlikte yaşadığı ve eşinin maaşı ile geçindikleri öğrenildi. Eşinin yaşlı kadına çöp toplamama konusunda daha önce uyarılarda bulunmasına rağmen, yaşlı kadının çöp toplama rahatsızlığı olduğunu ve bunun önüne geçemediğini söylediği ifade edildi.

POLİS VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ

Denizli24Haber’in haberine göre; Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından, harekete geçen polis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi birimleri yaşlı çiftin yaşadığı evi buldular. Ekipler tarafından yapılan incelemede, yaşlı kadının eşi ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde, kış şartlarına çokta elverişli olmayan, eski bir evde yaşadığı görüldü. Haberlere konu olan Şükran Manav’ın 15 yıldır bu şekilde sokaklarda dolaştığı ve bulduğu atıkları evine getirdiği öğrenildi. Ruhsal sağlık sorunları olduğu tahmin edilen Manav’ın eşinin emekli ve evlerinin kendilerine ait olduğu tespit edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.