enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2259
EURO
35,0402
ALTIN
2.497,01
BIST
10.767,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Açık
28°C

Yeni Rota Danışmanlık, Kapılarını Denizlililere Açıyor!

Yeni Rota Danışmanlık 16 Mart Cumartesi günü kapılarını açıyor.

Yeni Rota Danışmanlık, Kapılarını Denizlililere Açıyor!
13.03.2019
A+
A-

Yeni Rota Danışmanlık Denizli’de kapılarını Denizlililere açıyor. İlay Yeniçeri ve Dilay Kacar’ın birlikte danışmanlık hizmetlerini vereceği Yeni Rota danışmanlık, Denizlililerin ihtiyaç duyduğu danışmanlık hizmetlerini verme hedefi ile çalışma hayatına başlıyor. 16 Mart Cumartesi günü saat 13.00-16-00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan açılış etkinliği, davetlilerin kokteyl ve müzik organizasyonu ile renklenecek.

Dilay Kacar

Danışmanlık üzerine bir çok alanda faaliyet gösterecek olan Yeni Rota Danışmanlık, Çocuk Gelişim, Danışmanlığı, Gelişim Takibi, Bireysel Danışmanlık, Evlilik Çift ve Aile Danışmanlığı, Cinsel Danışmanlık, Meslek ve Kariyer Danışmanlığı, Yaşam Koçluğu, Öğrenci Koçluğu, Sınav Kaygısı ile başa çıkma, Stres, Kaygı ve Öfke Yönetimi, Bağımlılıkla mücadele, Motivasyon ve Performans Artırma gibi bir danışmanlık hizmeti ile hizmet vermeye hazırlanıyor.

İlay Yeniçeri

Açılış hakkında Denizli Deda Haber’e konuşan İlay Yeniçeri, ‘Çocuklar, ergenler, yetişkinler ve çiftlere seslenmek istiyoruz; biz artık buradayız. Hayatındaki sorunları çözmek isteyenler, o sorunlara ve hayatına başka bir bakış açısıyla bakmak isteyenler, kendini, eşini ve çevresini fark edip keşfetmek isteyenler için yeni bir yol, yeni bir umut olmak istiyoruz. Yeni bir rota belirlemeye biz hazırız. Herkesi de Yeni Rota’mızda bize eşlik etmeye bekliyoruz’ diyerek Denizli’de danışmanlık hizmetine ihtiyaç duyan bireyleri Yeni Rota Danışmanlık Merkezi’ne davet etti.

Haber: Serkan ÖZKURT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.