enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3427
EURO
35,0956
ALTIN
2.307,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BÜYÜKŞEHİR’DEN 2.100 KM ASFALT

Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından 19 ilçe ve 622 mahallesine hizmet etmeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 550 kilometre yolda sıcak asfalt ile 1550 kilometre yolda 1. ve 2. kat asfalt çalışması yaptı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 2.100 KM ASFALT
20.11.2018
A+
A-

Denizli’nin büyükşehir olması ile birlikte 19 ilçe ve 622 mahalleye birden hizmet etmeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile birlikte ilçelerde de üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların daha kaliteli, konforlu ve güvenli seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına her geçen gün yenilerini ekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 550 kilometre yolda sıcak asfalt çalışması yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu çalışması vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, kent genelinde hayata geçirdiği 1. ve 2. kat asfalt çalışmaları ise rekora ulaştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar yaptığı 1550 kilometre 1. ve 2. kat asfalt çalışması ile özellikle ilçelere bağlı mahallelerde ulaşım ihtiyacı konusunda büyük aşama kaydetti.

“HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların kendilerine olan güvenini boşa çıkarmadıklarını belirterek, Denizli’de yaşayan herkesin daha mutlu, rahat ve huzurlu olması için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Vatandaşların daha rahat, konforlu ve güvenli seyahat etmesi için ulaşım yatırımlarına büyük önem verdiklerini, köprülü kavşaklar, alt ve üst geçitler, çevre yolları gibi birçok yatırım yaptıklarını, bunların yanında ise 2 bin 100 kilometre asfalt çalışmasını hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Biz nerede bir vatandaşımızın sorunu varsa, nerede bir vatandaşımızın derdi varsa onları çözmek için yola çıktık. Biz hizmet etmek için varız, dedik. Büyükşehir daha büyük hizmetler yapmaya devam edecek” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.