enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4644
EURO
34,8405
ALTIN
2.446,22
BIST
9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli Lokantacılar Esnaf Odası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması sonrası umutlandı!

Denizli Lokantacılar Esnaf Odası, hafta içinde gerçekleştirdiği ‘Ocağımız Sönmesin’ çağrısının ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın restoranların açılması hakkındaki umut vaat eden sözleri sonrası açıklama yaptı.

Denizli Lokantacılar Esnaf Odası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması sonrası umutlandı!
22.01.2021
A+
A-

‘Ocağımız Sönmesin’ etkinliği yaparak durumlarını ifade eden Denizli Lokantacı esnafı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yaptığı açıklamanın ardından yeni bir açıklama yayımladı. Erdoğan yaptığı açıklamada konu ile ilgili kabine toplantısını işaret ederek, ‘Değerlendireceğiz’ mesajı vermişti.

Denizli Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Osman Üçgül konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Denizli Lokantacılar Esnaf Odası olarak , başlattığımız ‘Ocağımız Sönmesin’ çağrısı adı altında, sosyal medyadaki çağrımızda bize destek olan ve olmaya devam eden başta üyelerimize ve çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Yapmış olduğumuz bu çağrımız büyük yankı uyandırmıştır, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu gün yaptığı kabine toplantısında Restoranların ve kafelerin açılması konusunu yeniden ele alınıp esnemeler yapılabileceğini, fakat bu konuda endişelerin ve risklerin olduğunu ifade etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın endişelerine mehal vermeden bu süreci oda üyelerimiz olarak, işletmeye girişte HES KODU sorgulaması, maske-mesafe ve hijyen kuralarına daha fazla özen göstererek, girmiş olduğumuz bu maddi manevi zorlu süreçten bir an önce çıkmak için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Oda olarak esnaflarımızı bilgilendirip gereken denetlemelerimizi yapacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.