enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5328
EURO
34,8363
ALTIN
2.428,44
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Denizli OSB’de Çatı Üzeri Güneş Enerjisi Santralleri Kurulumu Anlatıldı

Denizli OSB’de Çatı Üzeri Güneş Enerjisi Santralleri Kurulumu Anlatıldı

 Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Prime Enerji işbirliği ile düzenlenmiş olan “Çatı Üzeri Güneş Enerjisi Santralleri Kurulumu” konulu bilgilendirme toplantısı Denizli OSB Konferans Salonunda gerçekleşti.

Seminer öncesi konuşma yapan Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Sanayicilerimizi her konuda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Enerji konusunda dışa bağımlılığı azaltmak amacıyla sanayicilerimizin fabrika çatı sistemleri üzerine güneş enerjisinden elektrik üretimi yapmalarını destekliyoruz. Bu konuda projeleri olan firmalara da gerekli kolaylıkları sağlayacağız.” dedi.

Prime Enerji Off-Grid Projeler Koordinatörü İbrahim Karadeniz ve İş Geliştirme Müdürü Özge Erdoğan tarafından sunulan toplantıda; Çatı üzeri güneş enerjisinin uygulanmasında öz tüketim modeli, Fotovoltaik paneller, güneş enerjisi konusunda temel ve uygulamalı araştırma ve geliştirmenin özendirilmesi, güneş enerjisi kullanımının yaygınlaştırılması konularında ayrıntılı bilgiler verilmiştir.

Endüstriyel çatı üzeri öztüketim modeli

Prime Enerji İş Geliştirme Müdürü Özge Erdoğan, “Ülkemizde son yıllarda hızla Artan Güneş Enerjisi Santralleri, saha kurulumlarından sonra Endüstriyel çatı üzeri öztüketim modeli ile devam ediyor. Fabrika çatılarını enerji santrallerine dönüştürerek aynı yerde üretim ve tüketim yapan kendi enerjisini kendi üreten bağımsız tesisler için çalışıyoruz. Tesisleriniz için fark yaratmanız ve tahmin edilebilir fiyatlarla elektrik enerjinizi kullanabilmeniz için bizi her zaman arayabilirsiniz.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.