enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2563
EURO
35,0300
ALTIN
2.467,00
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

DTO Başkanı Erdoğan halkın Ramazan ayını kutladı!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, ramazan ayını kutladı; Denizlililer’e “Elbette zaman zaman hatalarımız ve kırgınlıklarımız olacaktır ama gelin yine de birbirimizin kıymetini bilelim… Birbirimizi sevelim; arayalım, soralım. Dünya, sevgiyle daha güzel; insanoğlu sevince güzel! Ramazanlar da hep beraber olunca daha güzel! Ramazanımız kutlu ve mutlu olsun” diye seslendi.

DTO Başkanı Erdoğan halkın Ramazan ayını kutladı!
01.04.2022
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, ramazan ayının başlayacak olması dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayarak halkın ve üyelerinin mübarek aylarını kutladı. Başkan Erdoğan’ın yazılı mesajı şöyle: “Değerli hemşehrilerim, Denizli Ticaret Odamızın çok değerli üyeleri, hep beraber mübarek ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan, bereket demektir. Birlik ve beraberliktir. Sağlık ve afiyettir. Ramazan, insanları kavuşturan, herkesi bir araya toplayan aydır. Dilerim bu ramazan da aynı sofralarda, dualarda buluştuğumuz güzel, dolu dolu yaşayacağımız bir ay olsun. Değerli dostlar, iyisiyle kötüsüyle hayat su gibi akıp gidiyor; aylar, yıllar gelip geçiyor. Bugün varız; belki yarın yokuz! Bakın; beklenmedik bir pandemi tüm insanlığı derinden sarstı… Herkesi, her şeyimizi kısıtladı; insanları ansızın birbirinden ayırdı. Gelin; birbirimizin kıymetini bilelim… Elbette zaman zaman hatalarımız ve kırgınlıklarımız olacaktır ama yine de birbirimizi sevelim sayalım; arayalım, soralım. Dünya, sevgiyle daha güzel; insanoğlu sevince güzel! Ramazanlar da hep beraber olunca daha güzel! Ramazanımız kutlu ve mutlu olsun”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.