enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4686
EURO
34,7867
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

DTO Üyelerine İndirimli Fuar

DTO Üyelerine İndirimli Fuar
10.10.2017
A+
A-

ANFAŞ temsilcileri Denizli Ticaret Odası’nda, 17-20 Ocak tarihlerinde Antalya Expo Center’da gerçekleşek olan 2. Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı’nın tanıtımını gerçekleştirdi. Toplantıda fuarın Denizli Ticaret Odası üyelerine getireceği avantaşlar anlatıldı. ANFAŞ Genel Müdürü, Denizlili katılımcılara yüzde 30 indirim uygulanacğı müjdesini verdi.

Bugün DTO’da gerçekelştirilen ‘Basın ve Sektör Buluşması’nda 17-20 Ocak tarihlerinde Antalya Expo Center’da gerçekleşek olan 2. Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya DTO Başkanı Uğur Erdoğan, ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, ANFAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bıdı,gıda,içecek ve ağırlama sektörlerinin temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Toplantıda DTO üyesi Denizlili katılımcılara yüzde 30’luk indirim yapılacağız müjdesi verildi.

Fuarlar Ticaretin Önemli Unsuru

Toplantıda konuşan DTO Başkanı Uğur Erdoğan;”Denizli olarak fuarları önemsiyoruz. Fuarlar ticari hayatımızın en önemli unsurlarından biri. Alıcı ve satıcıların buluştuğu, yeni teknolojilerin sektörlere tanıtıldığı önemli organizasyonlar. Bu anlamda biz sivil toplum örgütü olarak üyelerimizin fuarlara katılmalarını sağlamaya yönelik işbirliği ve çabanın içinde olmaya özen gösteriyoruz. 2016 Eylül ayı itibariyle bakıldığında toplam 6 yurt dışı, 11 yurt içi olmak üzere toplam 17 fuarda Denizlili işadamı ve üreticimizi bir araya getirdik. Bugün yine turizmin, gıda ve konaklama sektörünün temsilcilerini, ANFAŞ yetkilileri ile bir araya getirdik. 2018 yılında daha fazla fuara katılım sağlamak amacıyla, her organizasyonun yetkilisi ile bir araya gelmeyi amaçlıyoruz. Burada sektör ve organizasyon yetkililerini bir araya getirmemizin amacı, fuarlar konusundaki işbirliği çalışmalarını artırmaktır” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.