enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2158
EURO
35,0184
ALTIN
2.503,44
BIST
10.950,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Acıpayam ve Çevresi Eğitim Destekleme Derneği’nin Büyük Aile Buluşması Gerçekleşti

Acıpayam ve çevre ilçelerindeki üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlayan, gittikleri illerde barın ihtiyaçları için yardımcı olan Acıpayam ve Çevresi Eğitim Destekleme Derneği’nin ‘Büyük Aile Buluşması’ gerçekleşti. Eski ve yeni öğrencilerin biraraya geldiği, yeni öğrencilerin burs başvurularının alındığı buluşmada derneğe gönül verenler plaketlerle ve alkışlarla onurlandırıldı.

27.08.2022
A+
A-

Acıpayam ve Çevresi Eğitim Destekleme Derneği’nin ‘Büyük Aile Buluşması’ bugün Acıpayam ilçesinde gerçekleşti. Buluşmaya ev sahibi olarak Dernek Başkanı Erol Çınar, Başkan Yardımcısı İlhan Özcan, Genel Sekreter Hatice Özen’in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Merkezefendi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Emrah Karan, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Acıpayam’ın CHP, İYİ Parti, DEVA, Demokrat Parti, MHP ilçe başkanları, derneğin kurucu üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

ÖZCAN:”ÖĞRENCİLERİMİZİN TÜRKİYE’NİN AYDINLIK YÜZÜ OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

‘Büyük Aile Buluşması’ etkinliğinde Egeyön TV’ye konuşan İlhan Özcan;”Derneğimiz Acıpayam, Çameli ve Serinhisar’da maddi durumu yetersiz olan, başarılı 4 yıllık ve üzeri üniversite okuyan öğrencilere burs veren bir dernek. Bunun yanında öğrencilerin barınma sorunu da var. Toplatımızın amaçlarından biri barınma sorununu çözmektir. İstanbul, Ankara ve İzmir’den bizim önceden burs verdiğimiz öğrencilerle, yeni öğrencilerimizi bir araya getirdik. Öğrencilerimizin ailesini de tanımak için bir araya geldik. Öğrencilerimizin Türkiye’nin aydınlık yüzü olması için çalışıyoruz. Daha iyi öğrenim görmelerini amaçlıyoruz. Bizim diğer derneklerden farklı bir özelliğimiz var. Derneğimizde gider göstermek yasaktır. Bağış yapmak isteyenler direkt iban numarasına gönderiyor ve oradan öğrencilere gidiyor. Derneğin harcamalarına bu paralar kullanılmıyor. Bir siyasetçinin en büyük özelliklerinden birisi bulunduğu bölgede yaraya merhem olmasıdır. Acıpayam depreminde Ankara’ya giderek yeni konutların yapılmasına öncülük ettik. SMA hastası çocuğumuz için 2 milyon Dolar toplanmasına önderlik ettik ve tedavi ettirdik. Şimdi de üniversite öğrencilerimiz için bir aradayız.”dedi. Özcan, tüm hayırseverlere öğrenciler için bağış çağrısında bulundu.

ÇINAR:”BU SENE BURS HEDEFİ 300 ÖĞRENCİ”

Derneğin Başkanı Erol Çınar ise;”Ahmet Gök hocamızın önderliğinde derneğimiz kurulmuştur. Onun maddi ve manevi desteği ile büyüdük. Büyük Aile Buluşmamızın ikincisini gerçekleştirdik. 2 yılımızı tamamladık. İlk yılımızda 75 öğrenciye, ikinci yılımızda 200 öğrencimize burs verdik. Geleneksel aile buluşmamızda kaynaşıyoruz, bağışçılarımızla öğrencilerimizi buluşturuyoruz, meslek sahibi gönüllülerimiz tecrübelerini aktarıyor. Bu sene 300 civarında öğrenciye burs vermeyi hedefliyoruz. Maddi desteklerimizi arttırmak istiyoruz”şeklinde konuştu.

Röportajların ardından Büyük Aile Buluşması’na katılan öğrenciler, veliler ve dernek gönüllüleri yemek yedi. Ardından İlhan Özcan, yeni öğrencilere İstanbul, Ankara gibi illerde gittilerinde barınma konusunda yardımcı olacak dernek gönüllülerini tanıttı. Derneğe gönül veren ve desteklerini esirgeyemeyen isimler ise sahneye çağrılarak plaketler ve alkışlar ile onore edildi. İlhan Özcan, bu sene aylık burs miktarının 40 bin TL olacağını duyurdu.

SİYASET ÜSTÜ BİR İŞ OLDUĞUNU FOTOĞRAFLA GÖSTERDİLER

Buluşmaya katılan HP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Acıpayam’ın CHP, İYİ Parti, DEVA, Demokrat Parti, MHP ilçe başkanları ile fotoğraf veren İlhan Özcan, yaptıkları işin siyaset üstü olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından yerel sanatçılar müzik ziyafeti verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.