enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4512
EURO
34,6388
ALTIN
2.390,16
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

Ahmet Deda: “Denizli’de merkez sağın dengeleri değişiyor”

Ahmet Deda ile Analiz programında yine gündeme dair detaylı analizler gerçekleşti. Programda çok sayıda konuyu değerlendiren Ahmet Deda, Denizli’de DEVA Partisi’nin çalışmaları ve son mitinginden sonra merkez sağın dengelerinin değiştiğini ifade etti. Deda, DEVA Partisi’nin, İYİ Parti’deki anlaşmazlık ve çatlaklar nedeniyle oradaki DYP ve ANAP geçmişli seçmenlerin geçiş süreci yaşayabileceğini vurguladı.

Ahmet Deda: “Denizli’de merkez sağın dengeleri değişiyor”
16.11.2022
A+
A-

Ahmet Deda ile Analiz programının yeni bölümü yayınlandı. Egeyön TV’de programda Gazeteci Ahmet Deda gündeme dair değerlendirmelerini yaptı. Taksim’deki patlama, yeni seçimlerin nasıl bir konjektürde geçeceği, 6’lı masanın son durumu gibi ulusal konulara değinen Ahmet Deda, Ege Bölgesi ve Denizli için parantez açtı.

İZMİR CHP’DE DEĞİŞİM

Ahmet Deda, ilerleyen günlerde İzmir CHP İl Başkanlığı’nda bir değişim gerçekleşeceğini duyurdu. Deniz Yücel’in il başkanlığından ayrılacağını belirten Deda, yerine kadın il başkanı geleceğini söyledi.

DENİZLİ’DE DEVA RÜZGARI

Deda, DEVA Partisi’nin son dönemdeki çalışmalarını ve Ali Babacan’ın gerçekleştirdiği mitingi değerlendirdi. DEVA’nın çalışmalarının iyi gittiğini belirten Deda, Denizli’deki merkez sağda da dengelerin değişmeye başladığını söyledi. Özellikle, İYİ Parti içindeki anlaşmazlıklar ve çatırdamaların DYP ve ANAP geçmişli seçmenlerin DEVA Partisi’ne geçişine zemin hazırladığını vurguladı.

ZOLAN İLE AK PARTİ GENÇLERE ULAŞIYOR

Ahmet Deda, muhalefetin seçimleri çantada keklik görmemesi gerektiğini, özellikle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın çalışmaları ile AK Parti’nin genç seçmen buluşmalarının büyük verim getirdiğini söyledi.

Yorumlar
  1. Ömer Göcen dedi ki:

    Büyük birlik partisini unutuyorsunuz.