enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Altaş, Denizlispor’un isim sponsoru oldu

Altaş, Denizlispor’un isim sponsoru oldu
A+
A-

Denizlispor, önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, yöneticiler ve Altaş Yatırım A.Ş temsilciler katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Uz, anlaşmanın miktar ve isim sponsorluğu olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek merak edildiği için minimum 7 milyon TL gelir beklediklerini söyledi. Altaş Yatırım A.Ş’nin sponsorluk yatırımı haricinde kulübün özellikle İstanbul ve Ankara’daki reklam temsilcisi olacağını belirterek:”Altaş Yatırım AŞ. Denizlispor markasına sahip çıktı. Altaş Yatırım ile sadece isim hakkı değil, Denizlispor olarak neler yapabileceğimizi oturup konuştuk. Altaş Yatırım ile birlikte ortak bir noktada buluştuk. Sponsorlukla ilgili neler yapabileceğimizi görüştük. Altaş Yatırım ile sadece isim konusu değil, hem Ankara hem İstanbul ayağımız olacak. Reklam sponsorluklar konusunda birlikte çalışacağız. Biz zor bir süreçten geçiyoruz, bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Böyle zor bir dönemdeki anlaşma bizim için çok önemli. Bu anlaşma en az 7 milyon TL’lik bir çalışmayı hedefliyor. Hemşehrimiz olan Mehmet Altaş ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İki önemli markanın bir isim altında buluştuğunu belirten Mehmet Altaş ise, “Denizlispor markası bizim için önemli bir marka, bu takım bizim diyebiliyorum. İnşallah Denizlispor başkanı ve yönetimi ile beraber daha iyi yerlere geleceğiz. Daha iyi bir takım olmak için çalışacağız. Bu birliktelik inşallah Denizlispor için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 1 yıllık sponsorluk anlaşması için resmî imzalar atıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.