enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Cüneyt Arkın ÇALGARASI ürünlerini çok beğendi! Üreten kadınlara övgüler yağdırdı

Türk sinemasının efsanelerinden olan Cüneyt Arkın, ürettikleri doğal ve yöresel ürünlerle büyük bir başarı yakalayan Çallı kadınlara övgüler yağdırdı.

Cüneyt Arkın ÇALGARASI ürünlerini çok beğendi! Üreten kadınlara övgüler yağdırdı
06.10.2021
A+
A-

Çallı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ÇALSİAD) Başkanı Süleyman Akçin, ünlü sanatçı Cüneyt Akın’ı İstanbul Etiler’deki evinde ziyaret etti. Arkın’a eşi Betül ve oğlu Kaan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Çal Kadın Kooperatifi tarafından üretilen pekmez, üzüm sirkesi, kekik yağı, ay çekirdeği, badem, salamura yaprak, lavanta yağı, elma sirkesi, bamya, kuru biber ve kuru üzümden oluşan sepet hediye edildi. Arkın, ’Çal Garası’ üzümüyle ünlü ilçeden gönderilen yöresel ürünleri çok sevdi.

Ürettikleri doğal ve yöresel ürünleri e-ticaret ortamında ve perakende olarak pazarlayarak aile bütçelerine katkı sağlayan Çallı kadınlardan övgüyle söz eden Cüneyt Arkın, “Sevgili Çal Garaları, kadın kooperatifi kuran sizleri kutluyorum. Anadolu’nun neresine gitsen kadın eli değmiş. Bereket ve güzellik olmuş. Üretmişler, emek vermişler, güzelleştirmişler. Çallı kadınlar da üretiyor, memlekete değer katıyor. Kadınlar yönetse dünyayı savaş olmaz. Çünkü hiçbir kadın çocuğunu kaybetmek istemez. Kadınların ellerine sağlık” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.