enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4017
EURO
34,7549
ALTIN
2.432,80
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Başkan Örki Pamukkale Belediyesi Ailesiyle Bayramlaştı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı öncesi belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Tüm çalışanlarına Pamukkale ilçesine yaptıkları hizmetlerde sundukları katkı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Örki, “Bayram her birinize mutluluk, huzur getirsin” dedi.

Başkan Örki Pamukkale Belediyesi Ailesiyle Bayramlaştı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki Kurban Bayramı öncesinde belediye personelinin bayramını kutladı. Başkan Avni Örki, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde Pamukkale Belediyesinin YSE’deki ana hizmet binası ile birlikte Atatürk Caddesi, Deliktaş ve Kayıhan’daki ek hizmet binalarındaki personelleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Belediye müdürlüklerini tek tek gezen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye personelinin özellikle deprem ve sel felaketinde gösterdiği özverili çalışmaları için teşekkür ederek, “Sizlerle birlikte ilçemize en iyi hizmeti sunarak, vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesine vesile oluyoruz. Özellikle, yılın ilk aylarında Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde ve geçtiğimiz haftalarda ilçemizde meydana gelen sel felaketinde, tüm personelimizin ne kadar fedakârca çalıştığına şahit oldum. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için nasıl canı gönülden gayret ettiyseniz, geçtiğimiz haftalarda ilçemizde yaşanan sel felaketinde de aynı özveriyi gösterdiniz. Mahallelerimizin temizliği için, sıcak soğuk demeden elinde süpürge ile çalışan, çöp kamyonu arkasında çöpleri toplayan, yazın sıcağında asfalt işi yapan, yollarımıza tek tek taşlar döşeyen, vatandaşlarımıza gülen yüzüyle karşılayıp yol gösteren, resmi yazışmalarımızı itinayla yapan, bizleri en iyi halimizle fotoğraflayan, belediyemizin etkinlik ve duyurularının haberlerini yapan, santralde sesimiz olan, yemekhanemizde yemeklerimizi yapan, güvenliğimizi sağlayan kısacası tüm çalışanlarımızdan ben razıyım. Her birimiz ilçemize hizmet etme gayretindeyiz. Sizlerin bu gayretine ailelerimizin de payı elbette çok büyük. Siz ve kıymetli ailelerinizin Kurban Bayramı’nı kutlar, birlikte daha nice sağlık ve huzur dolu bayramlara kavuşmayı temenni ederim” dedi. Başkan Örki, tüm personelleri ile günün anısına objektif karşısına da geçti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.