enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3499
EURO
34,8790
ALTIN
2.391,27
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Başkan Şevkan, kumar skandalını ortaya çıkaran görüntüyü çeken vatandaşı ‘hatalı’ gördü!

Kumar Skandalı ile gündeme gelen Acıpayam Belediyesi’nden açılan soruşturmanın akıbeti merak edilirken, Başkan Şevkan’ın çekimi yapan vatandaşla görüşüp ‘hatalı’ olarak gördüğü vatandaşın kendisinden özür dilemesini kameraya aldırdı. Videoyu izleyen vatandaşlar ise ‘Çekim yapan mı, yoksa deprem sürecinde Kıbrıs’a gezizye gidip kumar oynayanlar mı suçlu?’ diye sordu.

Başkan Şevkan, kumar skandalını ortaya çıkaran görüntüyü çeken vatandaşı ‘hatalı’ gördü!
04.03.2023
A+
A-

Acıpayam Belediyesi geçtiğimiz haftalarda ‘Kumar Skandalı’ ile Türkiye gündemine gelmişti. Başkan Hulusi Şevkan, deprem sürecinde bazı mahalle muhtarları ve iki personelinin Kıbrıs gezisi ile ilgili herhangi bir maddi destek verilmediğini açıklamıştı. Yaşanan sürecin ardından Muhtarlar müdürü görevden alınırken, iki personel hakkında da soruşturma açıldığı belirtilmişti.

ÇEKİMİ YAPAN VATANDAŞLA GÖRÜŞTÜ, VATANDAŞ ŞEVKAN’DAN ‘ÖZÜR’ DİLEDİ!

Soruşturma süreci ile ilgili belediyeden henüz açıklama gelmedi. Sürecin nasıl sonuçlanacağı merak edilirken, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, görüntüleri çeken kişiyi makamında ağırladı. Kumar skandalının ortaya çıkmasını sağlayan ‘Ömer’ isimli şahsın, Başkan Şevkan’la buluşması videoya alındı. Bazı Denizli basın kuruluşları tarafından yayınlanan görüntülerde görüntüleri ççeken vatandaş olayların buraya gelebileceğini düşünmediği, meselenin başkan Şevkan’a kadar ulaşması nedeniyle üzüldüğünü ifade ettiği görülüyor. Çektiği görüntüler nedeniyle kendisinden özür dileyen vatandaşa Başkan Şevkan, ‘İnsan her zaman hata yapabilir. her hata ciddi anlamda cezalar verilmesini gerektirmez. Hatalar affedilerek insanlar kazanılır. Hep söylemişimdir. Benim çaresizliğimi ya da sizin çaresizliğinizi kullanan bir başka kişi olabilir. Bunların kim olduğunu sana sormayacağım. İsterseniz kendiniz açıklarsınız. Ömer sen yeterince üzülmüşsün, ben seni asla üzmek istemiyorum. Biz sonuçta kardeşiz’ ifadelerini kullandı. Ardından Ömer adlı vatandaş ile el sıkıştığı görülüyor.

HATALI OLAN ÇEKİMİ YAPAN MI, DEPREM SÜRECİNDE KIBRIS’TA KUMAR OYANAYANLAR MI?

Yaşanan süreçte görüntüyü çeken kişinin niçin özür dilediği ise anlaşılamadı. Ortada var olan skandal bir olayın ortaya çıkmasını sağlayan görüntüler sonrası, hatalı olan kişinin görüntüyü çeken kişinin mi olduğu, yoksa 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri sonrası kaybedilen 45 bini aşkın canımız varken, Kıbrıs’a geziye giderek orada kumar oynayan muhtarlar ve belediye personellerinin mi hatalı olduğu sorusunu akıllara getirdi. Çekimi yapan kişiyi başkan Şevkan, ‘hatalı’ görürken, yaşanan süreç kumar oynayan muhtarlarla ilgili İçişler Bakanlığı’na bir başvuruda bulunup bulunmayacağı merakla bekleniyor. Soruşturma açılan iki personel hakkında verilecek karar da aynı şekilde soru işareti olmaya devam ediyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın konu ile ilgili resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.