enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
28°C

Başkan Zolan, neden milletvekili adayı olmadığını açıkladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli’nin milletvekili aday adayları temayül yoklamasına katıldı. Başkan Zolan temayül yoklamasını değerlendirirken, ‘Neden milletvekili adayı olmadınız’ sorusuna cevap verdi.

Başkan Zolan, neden milletvekili adayı olmadığını açıkladı!
A+
A-

AK Parti Denizli’de milletvekili aday adayları için temayül yoklaması gerçekleştirildi. 36 aday adayının oylandığı temayül yoklamasını ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Egeyön TV’ye açıklamalarda bulundu.

“HALKIMIZIN KİMİ GÖRMEK İSTEDİĞİ ÇOK ÇOK KIYMETLİ”

Temayül yoklaması hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Zolan; “İlginin üst seviyede olması bizi mutlu etti. Millete hizmet verme yolunda yol arkadaşlarımız, teşkilat mensubu arkadaşlarımız Denizli’yi temsil edecek milletvekili adaylarını tespit etmek üzere tercihlerini belirttiler. 14 Mayıs’ta hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçimleri gerekleştirilicek. Öncelikle ülkemize, şehrimize, tüm milletimize seçimin güzellik getirmesini hayrılara vesile olmasını temenni ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız belli net. Cumhur ittifakı olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan cumhurbşakanı adayı olarak bildirildi. Cumhurbaşkanımız bugüne kadar çok güzel hizmetler verdi. Ülkemizi nereden nereye getirdi, şehirimiz ile ilgili de çok yoğun çalışmları gayretleri oldu. Böylelikle Denizli’miz de baştan aşağı yenilenmiş oldu. Bir de milletvekili seçimleri olucak. Milletvekili seçimlerinde de partimizin her seçimde uyguladığı teşkilat mensubu, il başkanı, ilçe başkanı, il yönetimi, kadın kolları, gençlik kollarının teşkilatları, belediye başkanlarımız,meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız kimi tercih ediklerini ve kimi milletvekili olarak görmek istedekilerini belirtiyorlar. Eğilim ortaya çıkıyor. Tek yöntem bu değil bunun yanında kamu oyu yoklamaları halkımıza soruluyor halkımız kimi görmek istiyor o da çok çok kıymetli. Sonrasın da tabi ki aday olan arkadaşlarımız bugüne kadar ne tür faaliyetlerdde bulunmuşlar hem şehir için hem kamu için hem millet için, hem de kendisi için ne tür işler yapmışlar bunları bir ölçüdür. 7-8 tane kriterleri yan yana koyup koyup toplamda bir aday noktasında belirleme alanında ışık tutuyor. İnşallah hayırlı olur.”dedi.

TERCİHİNİ DENİZLİ’DEN YANA KULLANDI

Başkan Zolan, kendisinin milletvekili adaylığı konusunda çok fazla söylenti dolaştığının ancak aday olmadığının hatırlatılması üzerine; “Milletvekiliği çok kutsal bir görev çok onurlu bir görev ama o nokta da bir tercihimiz olmadı. Biz burda görevimizin başında milletimizile iç içe hizmet vermeyi tercih ettik.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.