enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4298
EURO
34,7934
ALTIN
2.432,78
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Belediyenin emektar şoförü Tütüncü, Başkan Şevik’i ziyaret etti

Buldan Belediyesi’nde 1950-1953, 1956-1960, 1964-1973 dönemlerinde başkanlık yapan Ethem Tümbay’ın makam şoförlüğü yapan 95 yaşındaki yaşar Tütüncü, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti. Yaşar Amca, Başkan Şevik ile hizmet dönemlerini yad etti, taleplerini iletti.

Belediyenin emektar şoförü Tütüncü, Başkan Şevik’i ziyaret etti
04.07.2023
A+
A-

Buldan Belediyesi’nde 1950’li yıllarda çalışmaya başlayan ve 26 yıllık hizmet süresince, 1950-1953, 1956-1960, 1964-1973 dönemlerinde başkanlık yapan Ethem Tümbay’ın makam şoförlüğünü yapan Yaşar Tütüncü, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.
Makam şoförlüğünün yanı sıra bir çok aracı da kullandığını söyleyen Tütüncü, “O dönemler 5 belediye personeli ile çalışıyorduk. Zor şartlarda hizmet etmeye çalıştık. Şehir hamamı, Akın Lisesi, Gölbaşı köprüsü,Tekke Çanakçı köprü, Yayla gölü çevresindeki duvarların yapımı, Yeşildere mahallesi Hamamdere Boğazı-Dokuma Pazarı caddesinde şehrin ilk betonlama yol çalışması,14 Mayıs caddesi açılması, Kestane, Deresi park alanının istimlak edilmesi, Yayla Göl otelinin yapımı, Cumhuriyet İlkokulu, Derbent Barajı yapımı ve Derbent köyünün yerinin değiştirilmesi gibi bir çok hizmetinin yanı sıra ilçeye ilk jeneratör alımı da Tümbay’ın başkanlık döneminde yapıldı. Çok çalışıyorduk” dedi.
Başkan Şevik ile bir süre sohbet eden Tütüncü, hem eski günleri yad etti hem de taleplerini iletti.

Başkan Şevik, geçmiş dönemde Buldan’a hizmet eden tüm belediye başkanlarını saygıyla andığını belirterek, “Tabii ki yalnızca belediye başkanlarımıza değil, tüm belediye çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Belediyecilik ekip işidir. Temizlikçisinden, şoförüne, mimarından mühendisine, işçisine kadar her çalışanın büyük emekleri vardır. Kendilerine çok teşekkür ederim. Vefat eden başkanlarımıza ve çalışanlarımıza ise Allah’tan rahmet dilerim. Yaşar amcamızın bizden talepleri var. ilgili birim amirlerine talimat verdim. en kısa zamanda karşılayacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.