enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4520
EURO
34,7348
ALTIN
2.440,26
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Başkan Çelik sözünün arkasında durdu

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile süreçte işsiz kalan, geliri olmayan veya sokağa çıkamayan vatandaşların yardımına koşacaklarını açıklamıştı. Başkan Çelik sözünün arkasında durdu. Çelik ve ekibi gerekli çalışmalara yaparak yardım dağıtımlarına başladı.

Başkan Çelik sözünün arkasında durdu
08.04.2020
A+
A-

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, sosyal belediyecilik anlayışını tümüyle yansıtan çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından bir video çeken ve büyük beğeni toplayan Bozkurt Belediye Başkanı Ecz. Birsen Çelik, bu süreçte işsiz kalan, geliri olmayan veya sokağa çıkamayan vatandaşların hiçbir şekilde üzülmemesi gerektiğini, onların onurlu yaşam haklarının kendilerine emanet olduğu belirtmiş ve bu aileleri muhtarlıklarla birlikte tespit edip, tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtmişti.

SÖZÜNÜ TUTTU

İlçedeki vatandaşları mağdur etmeyeceklerini dile getiren Çelik, oldukça kısa bir sürede Bozkurt’un tamamında geniş bir tarama yapan Bozkurt Beldiyesi ve Muhtarlıklar, çalışmalarını sona erdiğini ve yardım kolisi dağıtımlarının başladığını belirtti.

HALKIN OLANI HALKA VERİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çelik, “Geçen gün söyledik, yine söylüyoruz. Biz bu günler için varız. İlçemizde yaşayan hiçbir vatandaşımız ne yerim ne içerim diye dert etmesin.

Burada biz varız. Onlar sağlıklarını düşünsünler. Muhtarlıklarımızla birlikte kısa zamanda geniş çaplı bir çalışma gerçekleştirdik. Bu gün de ihtiyaç kolilerimizi dağıtıma çıkarıyoruz. Halkın olanı yine halka veriyoruz. Bu makam, bu bina bu ödenekler bizim değil, halkındır. Biz yardım yapmıyoruz, emanetizi teslim ediyoruz” dedi.

[colorContent color=”Red” text=”#GüneSözümüz
“Başarısızlık, daha zekice bir başlangıç için fırsattır.” Henry FORD“]
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.