enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Çameli’den Davet Var

Çameli’den Davet Var
26.02.2018
A+
A-
Tüm doğaseverler Çameli’de kar şenliklerinde buluşuyor. 4. Çameli Kar Şenlikleri, 4 Mart’ta doğa tutkunlarını karda yürüyerek Çameli yaylalarını gezmeye ve şenliklere davet ediyor.
Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Çameli Kent Konseyi tarafından 4 Mart Pazar günü düzenlenecek olan 4. Çameli Kar Şenlikleri hazırlıkları tamamlandı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bütün doğaseverleri kar şenliğine davet etti.

DOLU DOLU ETKİNLİK

4 Mart günü saat 08.30’da Çameli Belediyesi önünde toplanacak zirve tırmanışçıları, Çameli Kaygın yaylası eteklerinde rehberler eşliğinde AKUT görevlileri ile beraber tırmanışa başlayacak. Tırmanış etkinlik alanına yürüyüş ile devam edecek.
Doyasıya eğlencenin keyfini çıkaracak olan doğaseverler etkinlik alanında meydan ateşi, kayak yarışmaları, halat çekme yarışması, karda güreş, kardan heykel yarışması, yöresel sanatçılar tarafından canlı müzik ve yöresel halk oyunlarıyla unutulmaz bir gün geçirecek.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Çameli İlçesi olarak doğa ve kış sporları konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl 4. Çameli Kar Şenliklerimiz dolu dolu geçecek. Kar Şenliğimizde, bölgede yarım metreyi bulan kar kalınlığında yürüyüşümüzü yapacağız” dedi.
İlçenin doğal güzellerini tanıtmak adına kar şenliklerinin önemli bir rolü olduğunu ve gelecek yıl da kar şenliği düzenlemeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Cengiz Arslan, “Turizmin canlanması ve yeni fırsatlar yaratmak için bu tür etkinliklere ihtiyacımız var. Yaylaları, alabalığı, cevizi ve fasulyesiyle ünlü ilçemizi doğa turizminde markalaştıracağız” şeklinde konuştu. Şenliğe katılacak vatandaşları uyaran Başkan Arslan, “Mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak araçlarında kar lastiği, zincir, çekme halatı bulundurmaları ve kişisel tedbirlerini almaları önem arz ediyor” şeklinde konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.