enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4396
EURO
34,7447
ALTIN
2.440,06
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

“Denizli için Mimarlık, Gelecek için Mimarlık”

“Denizli için Mimarlık, Gelecek için Mimarlık”
21.02.2018
A+
A-

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi 13. Olağan Genel Kurul Heyecanını yaşıyor. 

[dropcap]D[/dropcap]enizli Mimar Odası seçimleri öncesi Mimarlar Odası Denizli Şubesi için 2 aday başkanlık yarışına aday oldu. Mehmet Serdar Alayont başkanlığındaki’Gelecek İçin Mimarlık’ grubu ve Suat Bilgi Başkanlığındaki grup bu önemli görev için talip oldu.

24-25 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Mimarlar Odası Denizli Şubesi kongresi öncesinde çalışmalarını yürüten “Gelecek için Mimarlık” grubu Mehmet Serdar Alayont liderliğinde 13. dönem çalışmalarını sürdürüyor.  Gelecek için Mimarlık grubu çalışma ilkelerinin bazı üst başlıklarını şu şekilde belirtiyor.

  • Meslektaşlarımızın Karar ve Yönetim Süreçlerine Aktif Katılımı
  • Mimarlık Ortamının İyileştirilmesi
  • Kent ve Kentli Hakları
  • Sosyal – Kültürel – Sanatsal Etkinlikler
  • Yerel Yönetimler, Kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler
  • Eğitim- Gençlik
  • Mimarlığın Kentin Gündemine Taşınması
  • Denizli Mimarlık Merkezi Yapımı

Serdar Alayont ve yönetimi Gelecek için Mimarlık grubunun çalışma ilkelerini detaylı okumak için burayı tıklayabilirsiniz. 

Şimdi de dilerseniz Gelecek için Mimarlık ekibini yakından tanıyalım. Gelecek için Mimarlık yönetim kurulu asil ve yedek listesinde bulunan mimarlar ve özgeçmişlerini sizler için derledik.

Mehmet Serdar Alayont

Mehmet Serdar Alayont

Mehmet Serdar Alayont

[dropcap]İ[/dropcap]stanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 1999’da mezun oldum. 2001 yılından itibaren babam Mimar Ramazan Alayont’un kurmuş olduğu, tasarım ve yapım alanlarında faaliyet gösteren firmamızda mimarlık yapmaktayım. İki dönem Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım. Tüm mimarları bir araya getirecek iyi bir gelecek istiyorum.

[divider]

Doç. Dr. M. Burak Altınışık

Doç. Dr. M. Burak Altınışık

Doç. Dr. M. Burak Altınışık

[dropcap]D[/dropcap]okuz Eylül Üniversitesi Mimarlık bölümünden 1995’te mezun oldum. 1995 -98 yılları arasında ODTÜ’de yüksek lisans, 2007-13 yılları arasında YTÜ Mimarlık Tarihi ve Kuramı Programı’nda doktora eğitimimi tamamladım. DEÜ, Kocaeli ve Bahçeşehir Üniversitelerinde bulundum. Tasarım, tarih ve kuram odaklı eğitim çalışmalarını PAÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde sürdürmekteydim. Öğrenciler ile birlikte kent için düşünce ve söz üretimi yapmak istiyorum.

[divider]

Büşra Bağcı

Büşra Bağcı

Büşra Bağcı

[dropcap]E[/dropcap]ğitim hayatımın bir yılını Almanya THM’de sürdürüp İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Bölümü’nden 2013’te mezun oldum. Kurucusu olduğum mimarlık ofisinde mimari ve iç mimari alanlarında hizmet vermekteyim. Aynı zamanda İYTE’de yüksek lisansıma Proje Yönetimi alanında devam etmekteyim. Oda olarak kentimize ve mimari kimliğimize sahip çıkmak istiyorum.

[divider]

Serdar Sarı

Serdar Sarı

Serdar Sarı

[dropcap]K[/dropcap]arabük Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2011’de mezun oldum. 3 yıl Denizli’de mimarlık ofisinde çalıştım. 2014’te, babam İnşaat Mühendisi Ahmet Sarı ile birlikte kurduğumuz firmamızda halen serbest mimarlık hizmeti vermekteyim. Odamızın resmi kurumlarla ilişkilerinde aktif rol almak istiyorum.

[divider]

Işıl Mete

Işıl Mete

Işıl Mete

[dropcap]D[/dropcap]okuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 2010’da mezun oldum. 2010-2014 yılları arasında amcam İnşaat Mühendisi Ali Mete ile çalıştım. Şu an kurucusu olduğum mimarlık ofisimde iç mekan tasarımı ve mimari proje alanlarında çalışmaktayım. Mimarlığınkent ve toplum ile ilişkisini geliştirmek istiyorum.

[divider]

Mehmet Dinçer

Mehmet Dinçer

Mehmet Dinçer

[dropcap]Y[/dropcap]ıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden  2009’da mezun oldum. İki dönem boyunca Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım. Halen babam Yüksek Mimar Mevlüt Dinçer ile birlikte serbest mimarlık ve danışmanlık hizmeti vermekteyim. Üyelerimiz arası diyaloğu geliştirmek istiyorum.

[divider]

Özlem Durdu Kabel

Özlem Durdu Kabel

Özlem Durdu Kabel

[dropcap]T[/dropcap]rakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 1999’da mezun oldum. 2001 yılından bu yana şantiye sorumluluğu, mimari tasarım ve iklimlendirme alanlarında çalışmalarımı sürdürüyorum. 2012-2016 yılları arasında Mimarlar Odası Yönetim Kurullarında görev aldım. Meslek Odamızın sesinin daha gür çıkması adına görev almak istiyorum.

[divider]

Egemen Temizkalay

Egemen Temizkalay

Egemen Temizkalay

[dropcap]İ[/dropcap]zmir Yüksek teknoloji Enstitüsü Mimarlık Bölümü’nden 2011’de mezun oldum. 4 sene İzmir’de çalıştım. 2015 senesinden itibaren Denizli’de serbest mimarlık hizmeti vermekteyim. Büyüyen ve gençleşen Oda’mıza hizmet vermek istiyorum.

[divider]

Evrim Tuğrul Çıralı

Evrim Tuğrul Çıralı

Evrim Tuğrul Çıralı

[dropcap]U[/dropcap]luslararası Kıbrıs Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2014’te mezun oldum. Kendi firmamda teknik ressamlık eğitimi veriyorum. Ayrıca babam Mimar Engin Tuğrul ile birlikte serbest mimarlık hizmeti vermekteyim. Sürdürülebilir bir mimarlık için meslek içi eğitimler vermek istiyorum.

[divider]

 

Julide Öz

Julide Öz

Julide Öz

[dropcap]İ[/dropcap]zmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Bölümü’nden 2014’te mezun oldum. 1 yıl İtalya Politecnico di Bari’de eğitim gördüm. 2015-2017 yılları arasında Almanya’da Hochschule Anhalt’da anıtsal miras-koruma üzerine yüksk lisans eğitimimi aldım. UNESCO kriterleri, yönetim planı ve Buldan Evleri üzerine tezimi yazdım. Odamız çerçevesinde, Kültürel Mirası korumak ve tarihi dokuyu sürdürmek istiyorum.

[divider]

Mustafa Gebeşçe

Mustafa Gebeşçe

Mustafa Gebeşçe

[dropcap]İ[/dropcap]zmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Bölümü’nden 2012 yılında mezun oldum. 2013 yılında kurmuş olduğum mimarlık ve inşaat firmasında mimarlık hizmeti vermekteyim. Odamıza birlik ve beraberliği getirmek istiyorum.

[divider]

Kadir Çağın

Kadir Çağın

Kadir Çağın

[dropcap]İ[/dropcap]stanbul Nisantaşı Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2017’de mezun oldum. Kurucusu olduğum mimarlık firmasında mesleğimi sürdürmekteyim. Birlikte var olacağımız güçlü bir Oda’nın, güçlü bir üyesi olmak istiyorum.

[divider]

Nedim Öz

Nedim Öz

Nedim Öz

[dropcap]İ[/dropcap]zmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Bölümü’nden 2013’te mezun oldum. İzmir ve İstanbul’da çalıştıktan sonra 2017’den itibaren Denizli’de serbest mimarlık hizmeti vermekteyim. Mimarlık alanındaki teknolojik gelişmeleri üyelerimize ulaştırmak istiyorum.

[divider]

Engin Ekiz

Engin Ekiz

Engin Ekiz

[dropcap]D[/dropcap]oğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2014’te mezun oldum. O tarihten bu yana serbest mimar olarak faaliyet göstermekteyim. Üyelerimi arası sosyal etkileşimi arttırmak istiyorum.

[divider]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.