enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizli Konağı

Mimarisiyle, eskiye özlemimizi bir nebze olsun gideren Denizli Konağı bünyesindeki çeşit çeşit yemek ve mezesiyle misafirlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Denizli Konağı
08.11.2018
A+
A-

Tarih Kokan Bir Oda

Denizli Konağı’nda kasanın arkasında sergi şeklinde dekore edilmiş bir oda görüyoruz. Hemen öncesinde ise geleneksel zeybek kostümü giymiş iki manken karşılıyor bizi. Odaya girdiğinizde kendinizi  onlarca yıl öncesinde buluveriyorsunuz bir anda. Baştan aşağıya ahşap olan oda size büyükannenizin evini hatırlatıyor. El yapımı yorganlarla dolu yüklükler, eski yatağan bıçakları, dantel işlemeler ve niceleri…

Konağın diğer odalarında da geleneksellik devam diyor. Kendilerine has açılıp kapanma şekilleri olan ahşap kapılar göreceksiniz. Ayrıca yemeklerin koyulduğu işlemeli sinilerden de bahsedilmezse olmaz. Yüklüğüne kadar düşünülmüş ahşap duvarları incelediğinizde öyle güzel el işçilikleri göreceksiniz ki çok şaşıracaksınız. Her şey bir yana tek tuşla sipariş vermek için garson çağırma düğmesi bile düşünülmüş.

Kahvaltıya Teleferik Bileti Hediye

Yoğun geçen bir haftadan sonra teleferik manzarası mükemmel olmaz mıydı? Evet biz de tam olarak öyle düşünmüştük. Denizli Konağı’nda yapacağınız dopdolu enerjik bir kahvaltı size teleferik bileti hediye ediyor. 31 Marta kadar geçerli olan bu kampanyayı kaçırmayın.

Denizli Konağı Kütüphanesi

Denizli Konağı’nda kitap bağışçılarının yardımıyla kütüphane oluşturuluyor. Siz de öncesinde okuduğunuz bir kitabı bağışlayarak, kütüphanenin zenginleşmesine katkıda bulunabilirsiniz. İstediğiniz kitabı da yine aynı şekilde kütüphaneden alıp okuyabilirsiniz.

Tam anlamıyla bir ev havası karşılıyor sizi konaktan içeriye adım atar atmaz. Kulpu olmayan kapıların bile kendine has açılıp kapanma şekilleri var. Yüklüğüne kadar düşünülmüş ahşap duvarları incelediğinizde öyle güzel el işçilikleri göreceksiniz ki çok şaşıracaksınız.

Organizasyonlara Açık

Yerli turistin özellikle keşkek ve mantı yemeye geldiğini belirten Denizli Konağı’nın yöneticisi Murat Kurt Taş, kapılarının organizasyonlara da açık olduğunu belirtti. Evlilik yıldönümü, evlilik teklifi, doğum günü kutlamaları ve iş yemeklerinde nostaljik ortamlar arayanlar için Denizli Konağı çok farklı bir alternatif.

Denizli Konağı, uygun fiyatlı menüsü, tarihi dokusu ve güler yüzlü çalışanlarıyla ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.