enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5841
EURO
35,0183
ALTIN
2.456,66
BIST
9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli Lokantacılar Odası’nda Üçgül yeniden başkan.. Berberler Odası Başkanı Ağılönü’ne sert gönderme!

Denizli Lokantacılar Odası’nda Üçgül yeniden başkan.. Berberler Odası Başkanı Ağılönü’ne sert gönderme!
12.01.2022
A+
A-

Denizli’de esnaf odaları yeni başkanlarını seçmeye devam ediyor. Bugün Denizli Lokantacılar Odası seçimi gerçekleşti. Seçimde mevcut Başkan Osman Üçgül ve Yasemin Orhan kıyasıya yarıştı. 595 oyun kullanıldığı seçimde Osman Üçgül 340 oy alırken rakibi Yasemin Orhan 246 oy aldı, 9 oy ise geçersiz sayıldı.  Bu sonuçlarla Üçgül, yeniden başkan seçildi.

Seçimin ardından konuşan Üçgül “Başkanlığın okulu yoktur. Hatamız olmuş olabilir, kusurumuz olmuş olabilir. Her şeyden önemlisi iki yıl pandemi belası herkese ders çıkarttığı gibi bize de ders çıkarttı. Biz anlayacağımız anladık. Bundan sonra ayrıştırmadan kırmadan, kapı kapı, sokak sokak, her mahalleyi, her caddeyi, karış karış edip üyelerimizin dertlerini dinleyeceğiz. Ben öncelikle bizimle birlikte bu yola devam eden tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“İDRİS AĞILÖNÜ KORK BENDEN”

Berberler Odası Başkanı İdris Ağılönü’nün lokantacıların seçimine karıştığını iddia eden Üçgül sert ifadeler kullandı. Üçgül;“Hediyeleşmek sünnettir. Allah nasip ederse aynı kadro ile Berberle Odası seçiminde aynı kadro ile çalışacağız. Ahilik kültürüyle yetişmiş bir teşkilatın temsilcileriyiz. Ben yıldır başkanlık yapıyorum hiçbir başkanıma saygısızlık yapmadım. Değerli beyefendinin kuyruk acısı var. Allah’ın izniyle hepimiz haddini bildireceğiz. Sen kimsin Lokantacılar Odasına karışacak? Ben Yasemin Hanıma saygı duyuyorum. Sıkıntı yok. Benim derdim İdris Ağılönü. Kork benden” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.