enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4520
EURO
34,7348
ALTIN
2.440,26
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli Ülkü Ocakları lokma hayrı yaptı

Denizli Ülkü Ocakları Çınar Yeni Cami’de Cuma Namazı’ndan sonra lokma hayrı yaptı. Yapılan hayra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Denizli Ülkü Ocakları lokma hayrı yaptı
22.01.2021
A+
A-

Denizli Ülkü Ocakları bugün Cuma Namazı’nın ardından Çınar Yeni Cami’de 3 yıl önce hayatını kaybeden eski MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve pandemi nedeniyle hayatını kaybedenler hayrına lokma dağıttı. Lokma hayrına Denizli Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Aydınlı, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

‘Kıymetli ülküdaşlarımız için bugün lokma hayrı planladık’

İl Başkanı Murat Aydınlı, “Biz Denizli Ülkü Ocakları olarak bugüne kadar hem ocağımıza, hem partimize emek vermiş olan şuanda da aramızdan ayrılmış kıymetli ülküdaşlarımız için bugün lokma hayrı planladık. Bundan 3 yıl önce rahmetli İl Başkanımız Mehmet Fevzi Yeniçeri’yi kaybetmiştik. Yakın bir zamanda pandemi nedeniyle kıymetli Türkiye Kamu-sen il Başkanımız Naif Bey’i kaybettik ve ocağımızda da bir çok kardeşimiz maalesef yakınlarını kaybetti. Bunların ruhları için, birlik berberlik için burada lokma hayrımız yaptık. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Cenabı Allah da kabul eder inşallah” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.