enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2741
EURO
34,7578
ALTIN
2.404,83
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Denizli’de doktor görev yerinde olmayınca kuyruk oluştu.. Vatandaş böyle isyan etti!

Denizli’de bir Aile Sağlık Merkezi’nde meydana gelen olayda, bir vatandaş doktorların olmadığını ve vatandaşların da doktorları beklerken kuyruk oluşturduğu görünce vatandaş o anları videoya alarak yaşadığı mağduriyeti anlattı.

Denizli’de doktor görev yerinde olmayınca kuyruk oluştu.. Vatandaş böyle isyan etti!
08.03.2023
A+
A-

Olay Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yer alan Vatan Aile Sağlık Merkezi’nde gerçekleşti.

Aile Sağlık Merkezi’nde meydana gelen olayda rapor almak için ASM’ye giden vatandaş doktorların olmadığını ve birçok vatandaşın da sıra olduğunu görünce neye uğradığını şaşırdı. Doktorlardan birinin izinli olduğunu öğrenen vatandaş, diğer doktorun da sistemi olmadığını esnek çalışma saati ile çalıştığını öğrendi. Ancak esnek çalışma saati içerisinde olan doktorun da görev yerinde olmadığını öğrenen vatandaş, duruma isyan etti. Vatandaşların da doktorları beklerken sıra olduğunu gören, Denizlili vatandaş isyan ettiği durumu video ile belgeledi.

GÖREV SAATİNDE DOKTOR YERİNDE YOKTU

Haber merkezimize konuyu ulaştıran vatandaş, ”Dün yani 6 Mart da sağlık raporu almak için gittik doktor izinli diğer doktorun da sistemi yok yarın gelin dediler bugün gitmeden önce aradık doktor hanım esnek çalışma saatinde 16.00 da gelin dedi. Gittik sıramatik yoktu. Herkes kendi sırasını kendi takip edecek denildi. Doktor hanım deseniz ortada yok. Doktor hanımın normalde 13:30 gelmesi gerekiyormuş. Ancak yoktu.” diyerek isyanını dile getirdi.

Doktorun neden görev saatinde ASM’de olmadığı ile ilgili ise bilgi verilmedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.