enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizli’de yaz konserleri Selcan Kökçen ile devam etti

Denizli’de yaz konserleri Selcan Kökçen ile devam etti

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Yaz Konserleri çerçevesinde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi TRT sanatçısı Selcan Kökçen Şahin Denizlili vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen yaz konserleri tüm hızıyla sürüyor. Türk Halk Müziğinin güçlü sesi, TRT sanatçısı Selcan Kökçen Şahin, İncilipınar ve Adalet Parkı’nda Denizlililerle buluştu. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserlere çok sayıda vatandaş katıldı. Kendine has yorumu ve güçlü sesiyle Denizlililere türkü ziyafeti yaşatan TRT sanatçısı Selcan Kökçen Şahin’in özellikle Ege ve Teke yöresine ait seslendirdiği türküler büyük beğeni topladı. Her yaştan dinleyicinin akın ettiği konserlerde müzikseverler unutulmaz bir akşam yaşadı. Hareketli türkülere oynayarak eşlik eden vatandaşlar ise renkli görüntüler oluşturdu.


DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİ YAZ KONSERLERİ KAPSAMINDA TÜRK HALK MÜZİĞİNİN GÜÇLÜ SESİ TRT SANATÇISI SELCAN KÖKÇEN ŞAHİN DENİZLİLİ VATANDAŞLARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI. (KÖKSAL KILINÇ/DENİZLİ-İHA) Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Yaz Konserleri çerçevesinde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi TRT sanatçısı Selcan Kökçen Şahin Denizlili vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.