enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Deprem bölgesinden gelen Depremzede çift Denizli’de dünyaevine girdi!

Deprem bölgesinden Denizli’ye gelen Ebru ve Akif çifti, Denizli’de nikah kıydı. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan törende çiftin nikahını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kıydı.

Deprem bölgesinden gelen Depremzede çift Denizli’de dünyaevine girdi!
24.02.2023
A+
A-

6 Şubat 2023’de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem nedeniyle bir yandan bölgede bulunan vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılanırken bir yandan da bölgeden depremzede tahliyesi de sürüyor.

Deprem bölgesinden Denizli’ye gelen çift, nikah için de Denizli’yi seçti.

DENİZLİ’DE EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Yaşanan 7,7 ve 7,6’lıık depremlerin ardından depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’tan Denizli’ye gelen Ebru Acaroğlu ve Akif Yılmaz çifti, dünyaevine ilk adımlarını Denizli’de attı. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan törende çiftin nikahını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP eski İl Başkanı Avukat Mahir Akbaba yaptı.

BİÇER KARACA TEBRİK ETTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, sosyal medyadan nikah ile ilgili yaptığı açıklamada ‘Kahramanmaraş’ta deprem felaketini yaşayan ve Denizlimize gelen Akif ve Ebru’nun attıkları ilk imzanın şahitliğini yaptık. Belediye Başkanlarımız Şeniz Doğan ve Ali Atlı ile birlikte sağlıkla, huzurla yeni hayatlarında tüm zorlukları birlikte göğüslemeleri dileklerimizi ilettik.’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.