enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1990
EURO
34,9894
ALTIN
2.521,53
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

Haftanın E-Spor Filmi: İyi Oyun

Türkiye’nin ve Dünya’nın ilk e-spor filmi ‘İyi Oyun’un vizyona girmesine sayılı günler kaldı. Konusuyla, her kesimden insanda merak uyandıran film, 5 gencin yarışmaya hazırlanmasını anlatıyor diyebiliriz.

Haftanın E-Spor Filmi: İyi Oyun
A+
A-

“Dünya’daki İlk Resmi E-Spor Filmi”

Milyonları peşinden sürükleyen “dünyanın en çok oynanan oyunu” ünvanını elinde tutuyor League of Legends (LOL). ‘İyi Oyun’ filmi de bu oyundan resmi olarak lisans almış ilk film ünvanını kazandı.Film, oyunun kendisi gibi içinde hırs, mücadele ve heyecan unsurlarını barındırıyor. Özet itibariyle film yolları bir şekilde kesişen 5 gencin bu milyonlarca oynanan oyunun e-spor Türkiye finali için hazırlanmasını anlatıyor.

Oyuncu kadrosunda ; Bafra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Bahar Şahin ve internet fenomeni olarak tanıdığımız Orkun Işıtmak gibiisimlerin de bulunduğu filmde konuk oyuncu olarak Kerem Bürsin de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Filmin yapımcılığını üstlenen Doruk Acar ise, ‘ milyonlarca kişinin nefesini tutarak takip ettiği bir konunun neden ekran önü yok ‘ diyerek bu işe girdiğini belirtiyor. Acar,  ” Oyun belgeseli yapmadık biz, içinde oyun barındıran bir film yaptık. Dramatik kurgusu, başlangıcı ve bitişi olan , resmen hikaye anlatan bir film oldu.” diye de ekledi.

“Sahada oynanan oyundan tek farkı internet ortamında oynanıyor olması” diyerek e-sporun basitçe tanımını yapan ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, filmin de futbol ya da basketbol motivasyon filmleri gibi kurguya sahip bir popüler kültür filmi olduğunu söyledi.

2 Kasım’da izleyiciyle buluşacak olan film şimdiden merak konusu.

Haftanın En ‘Baba’ Filmi: Müslüm için Buraya⇒

Bohemian Rhapsody Filmi İçin Buraya⇒

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.