enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2671
EURO
34,7376
ALTIN
2.400,66
BIST
10.287,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Honaz Belediyesi maske üretiyor

Honaz Belediyesi maske üretiyor
14.04.2020
A+
A-

Korona virüsünün tüm dünyada etkisini arttırması üzerine Honaz Belediyesi önlemlerini arttırdı. Tüm pazaryerlerinde sıkı uygulama yapan ekipler, girişlere de el dezenfektanları koyarak vatandaşların virüsten en az şekilde etkilenmesini amaçlıyor.

TALEP ARTTI, BAŞKAN HAREKETE GEÇTİ

Maske talebinin giderek artması üzerine ise Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in talimatıyla, belediye maske üretmeye başladı. Kurduğu tesiste maske üretmeye başlayan Honaz Belediyesi, bu maskeleri başta pazaryerleri olmak üzere toplu yaşam alanlarında bulunan vatandaşlara dağıtıyor. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek de tesisi ziyaret ederek maske üretimine katkıda bulundu.

Korona virüsüne karşı sıkı tedbirler alındığını kaydeden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ Korona virüsünün ortaya çıktığı ilk günden bu yana her alanda tedbirler aldık. Bu virüsün yayılmaması ve dar alana hapsedilmesi için büyük çaba içindeyiz. El dezenfektanları, eldivenler, maskeler dağıttık. Maske ihtiyacının giderek artması üzerine belediye bünyesinde kurduğumuz tesiste maske üretmeye başladık. Bu maskeleri başta pazaryerleri olmak üzere toplu yaşam alanlarında dağıtarak bir nebze de olsa vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.