enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5921
EURO
34,8652
ALTIN
2.502,81
BIST
9.684,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

İYİ Parti İl Başkanı Akışık’tan Zeybekci’ye sert yanıt: Seçimden seçime kah Denizlili kah İzmirli olan zat!

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin bir röportajda elektrik faturaları değerlendirmesi ve 6 muhalefet partisinin bir araya gelmesine yönelik ifadelerine bir açıklama ile yanıt verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Akışık’tan Zeybekci’ye sert yanıt: Seçimden seçime kah Denizlili kah İzmirli olan zat!
20.03.2022
A+
A-

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Ekonomi Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi Nihat Zeybekci’nin bir yayın organına verdiği röportajda yaptığı açıklamalara yanıt veren bir basın açıklaması yayımladı. Zeybekci’nin elektrik faturalarına yapılan zamlar, muhalefete dair sarf ettiği sözleri hedefine alan Akışık, Eski Bakan Zeybekci’ye sert çıktı. Akışık, Zeybekci’nin sosyal medya üzerinden İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile girdiği polemiğe de değindi.

Kamuoyunun dikkatine başlığı ile yaptığı açıklamada Akışık şu ifadeleri kullandı:

Ey ne zaman nerede büyüdüğü belli olmayan seçimden seçime kah Denizlili kah İzmirli olan zat.

Evvela onuncu sözünde bu defa şüpheli değil doğru sözü söyledin; evet elektrik faturaları çok yüksek, evet sizler ve yandaşlarınız vatandaşı soyup soğana çeviriyorsunuz, evet senin gibi duygusal kazanımları olanlar bile fatura öderken zorlanıyor ki düşün vatandaş ne yapsın nasıl geçinsin?

Ardından şunu bil ki alçak terör örgütleri ile yan yana getirmeye çalıştığın İYİ Partimiz ne Diyarbakır’da megri megri türküleri söyledi Şivan Perver denen Türk düşmanı, eli kanlı örgüt çalgıcısıyla ne de partinize büyük travmalar yaşatan İstanbul seçimlerinde terörist başının kardeşine Türkiye’nin milli televizyon kanalının ekranlarını açtı.

Haaa dersen ki başka terör örgütü: onlara da ne isterse veren de biz değiliz hasretinden kaçıp gittiği okyanus ötesinden Türkiye’ye davet eden de biz değiliz!

Pudra şekeri, Venezuela peyniri filan gibi diğer örgütlerinize hiç girmiyorum bile.

Şimdi gelelim meselenin özüne; eğer ki İYİ Partinin milletvekiline hakaret edersen misliyle alırsın karşılığını. Kimsenin ülkücülüğünü, milliyetçiliğini, Bozkurt’luğunu tartışmak, ölçmek size düşmez. Vatan sevdamızın zekatı bile size yeter de artar. Milletvekilimiz Sayın Yasin Öztürk’ü çekmeye çalıştığınız çamur ancak size yakışır.

İYİ Parti Denizli teşkilatı, Yasin Öztürk vekilinin dimdik arkasındadır. Aç dediğine de tok dediğine de kefiliz, kim nerede nasıl doydu kursağından haram lokma geçirenler düşünsün.

Şimdi önce donuna sonra da geçmişine yama yapan zatı başta rahatsız ettiği Denizlili Hemşehrilerimizden özür dilemeye, kendi başlattığı polemiği bitirmeye, Denizli’nin hak ettiği düzeyli siyaset yapmaya, laf yerine hizmette yarışmaya davet ediyorum.

Vatandaşın geçim derdi ile mücadele konusunda projeler ürettiğimiz, seçimlere hazırlandığımız bu dönemde saygısız açıklamalarınıza vakit ayırmaktan hicap duyduğumu Denizli kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Hak ettiğiniz final dersini sandıkta Değerli Denizlili seçmenlerimizden alacağınıza olan inancımla sizi Halkımıza havale ediyorum

Saygılarımla

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.