enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Memleket Partisi’nden Denizli’de ‘Seçmen ve Sandık İttifakı’ çağrısı

Memleket Partisi Teknoloji ve Dijitalleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Levent Kazancıoğlu, Denizli’de gerçekleştirdiği basın toplantısında muhalefet partilerine Muharrem İnce’nin önerisi olan ‘Seçmen ve Sandık İttifakı’ çağrısında bulundu. Kazanacıoğlu; “2018’de 190 bin sandık vardı. Yeni seçimde 200 bin sandık olacağı tahmin ediliyor. Bunun için sandıklara 400 bin gözlemci koymamız gerekiyor. Onun için bu güvenliğe ortak çare bulmamız gerekiyor. Bunu yaparsak seçimin sonuçlarına gönül rahatlığı ile güvenebiliriz.”dedi.

Memleket Partisi’nden Denizli’de ‘Seçmen ve Sandık İttifakı’ çağrısı

Memleket Partisi  Teknoloji ve Dijitalleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Levent Kazancıoğlu, Parti Meclisi Üyesi  Süleyman Dinçberk ve İl Başkanı Erhan Derici, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı gerçekleştirdi.

“SEÇMEN VE SANDIK İTTİFAKI”

Basın toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu, muhalefet partilerine ‘Seçmen ve Sandık İttifakı’ çağrısında bulunarak; “Türkiye ‘cumhurbaşkanı adayı kim olacak’ konusunu konuşuyor. 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayını bulmaları veya bulmamaları konusunun Cumhur İttifakı’na kan kazandırdığı düşünüyoruz. Bu konu ile oyalanıyoruz ve dikkatimiz dağıtılıyor. Biliyoruz ki bize bir cumhurbaşkanı adayı lazım fakat bundan önce cumhurbaşkanını seçecek seçmen lazım. Seçmenden sonra bu işlemlerin gerçekleşeceği sandıklar lazım. Adaydan önce seçmeni ve sandığı konuşmamız lazım. Türkiye’de oy kullanacak 60 milyon seçmeni tek tek incelemeliyiz. Seçmenin kim olduğunu, apartmanınızda kimin oturduğunu bilmeniz lazım. Oy kullanacakları bilmemiz lazım ki seçim sonucuna güvenebilelim. Sandığa gideceğin kim olduğunu bilmeden seçimi meşrulaştırmak mümkün değil. Biz bunun için diğer partilere seçmen ve sandık ittifakı öneriyoruz. Bu ittifak 6’lı değil, 10’lu veya 12’li olabilir. Böylece 60 milyon seçmeni inceleyelim. Sandık güvenliği konusunda görev paylaşımı istiyoruz. 2018’de 190 bin sandık vardı. Yeni seçimde 200 bin sandık olacağı tahmin ediliyor. Bunun için sandıklara 400 bin gözlemci koymamız gerekiyor. Onun için bu güvenliğe ortak çare bulmamız gerekiyor. Bunu yaparsak seçimin sonuçlarına gönül rahatlığı ile güvenebiliriz. Bu sebeplerle Genel Başkanımız Muharrem İnce, ‘Seçmen ve Sandık İttifakı’ kurulmasını öneriyor.” diye konuştu.

ZAFER PARTİSİ VE BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ İLE İTTİFA OLACAK MI?

Açıklamalarının ardından Egeyön TV’den Oral Can Tatar’ın ‘Seçmen ve sandık ittifakı teklifinde bulundunuz. Peki Memleket Partisi seçim ittifakı yapacak mı? Zafer Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi ile ittifak iddiaları doğru mu? İddialar doğru ise bu ittifak ne zaman açıklanacak?’ sorularını yöneltti. Kazancıoğlu; “Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ partimizi ziyaret etti. Bu konular konuşuldu. Parti MYK’mızda da bu konuyu konuştuk. MYK’da şuan için Ümit Özdağ ve Zafer Partisi’ni izleme kararı aldık. Seçime yaklaştığımızda 2-3 ay kala bu durumu değerlendirip karar verme konusunda konuştuk. Biz demokratik bir partiyiz. MYK’da isteyen evet isteyen hayır oyu verebilir. Şuan bu konuyu konuşmak için erken olduğunu düşünüyoruz. İttifakların son düzlükte yapılması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.