enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4477
EURO
34,7939
ALTIN
2.448,89
BIST
9.931,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Başkan Subaşıoğlu;”Denizli’de Tekstile Kadın Eli Değiyor”

Başkan Subaşıoğlu;”Denizli’de Tekstile Kadın Eli Değiyor”
08.03.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede bulunan tekstil fabrikalarını ziyaret ederek, çalışan kadın personellerle bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak hediye takdiminde bulundu ve “Denizli’de tekstile kadın eli değiyor, bununla gurur duyuyoruz. Çalışmaya devam edelim. Ülkemiz için daha çok üretelim” ifadelerine yer verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tekstil fabrikalarını ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, burada kadın personellerle bir araya geldi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Subaşıoğlu, kadınlara kokulu mumdan yapılmış gül hediye etti.

”Kadınlarımızla Gurur Duyuyoruz”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi’de birçok fabrikayı ziyaret ettiğini ve tekstil ürünlerinin üretimine kadın elinin değdiğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü… Biz de tekstil fabrikalarını gezdik. Gördüğümüz şey, özellikle tekstille ilgili çok ciddi üretim kapasitesi kadınların elinden geçiyor. Bununla gururlanıyoruz. Allah sağlık, sıhhat, afiyet versin. Çalışmaya devam edelim. Ülkemiz için daha çok üretelim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.