enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2125
EURO
35,0907
ALTIN
2.473,77
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’ne Sporseverlerden Yoğun İlgi

Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’ne Sporseverlerden Yoğun İlgi
19.02.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi’ne kazandırılan Spor Eğitim Merkezi sporseverler tarafından yoğun ilgi görüyor. Tenisten, futbola, basketboldan voleybola kadar birçok spor sahasını içerisinde barındıran tesis, Merkezefendililere spor yapma imkânı sunuyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Sporun ve sporcunun dostu Merkezefendi Belediyesi, ilçede spora verdiği destekleri Selçukbey Spor Eğitim Merkezi ile taçlandırıyor. Tüm sporseverlerimizi merkezimize bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun her platformda dile getirdiği, “Merkezefendi’de spor; hafta sonu televizyonda izlenen bir şey olmaktan çıkarılacak ve herkesin bizzat yaptığı bir uğraş haline getirilecek” sözünden yola çıkılarak, Merkezefendi’de spora verilen destekler tüm hızıyla devam ediyor. Her yaştan Merkezefendili’nin spor yapmasına olanak sağlayan Merkezefendi Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’ne kazandırılan Spor Eğitim Merkezi ile desteklerini taçlandırıyor. Selçukbey Spor Eğitim Merkezi, gün boyunca sporseverler tarafından yoğun ilgi görüyor.

 “HALKA HİZMET AÇISINDAN BAŞARILI BİR PLANLAMA OLMUŞ”

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Spor Eğitim Merkezi’ni gezen Okul Sporları Şube Müdürü Zafer Akçay, “Tesisimizi daha önce de gezmiştik. Bugün de burada okul spor müsabakalarını planladık. İyi bir tesis olmuş. Hemen hemen en çok rehavet gören branşları içinde barındırıyor. Kulüp müsabakaları açısından da baya etkin şekilde kullanılabilecek bir merkez. Halka hizmet açısından başarılı bir planlama olmuş” şeklinde konuştu.

“BU TESİSİN YAPILMIŞ OLMASINI GÖRMEK BİZİ SEVİNDİRDİ”

Spor Eğitim Merkezi’nde vakit geçiren bir sporseverler, “Bu tesisin yapılmış olmasını görmek bizi sevindiriyor. Yapılan her yatırımın iyi olduğu gibi bu da güzel bir yatırım. Mahallemizde böyle merkeze ihtiyaç vardı. Bu ihtiyaç da giderilmiş oldu. Gördüğünüz gibi çocuklarımızla buraya geliyoruz. Burada vakit geçiriyoruz. Güzel bir tesis olmuş. Çok memnunuz. Her mevsim burayı kullanabileceğiz. İnşallah bu çalışmaların devamı gelir. Burası çok güzel oldu. Her gün buraya geliyoruz ve 1 saat yürüyüş yapıyoruz. Muhammet Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” yorumunda bulundular.

Tesise ilk defa geldiklerini belirten gençler ise, “Gayet güzel olmuş. Futbol tesisleri olsun, tenis tesisleri olsun, basketbol sahası olsun güzel bir tesis. Buradan Merkezefendi Belediyesi’ne bize böyle bir fırsat sunduğu için teşekkür ederiz. Tenis, basketbol, futbol oynayabileceğimiz yerler çıktı. Mutluyuz” şeklinde konuştular.

“SPORCULARIMIZ BURADA YETİŞECEK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Baştan beri söylediğimiz bir şey var Merkezefendimiz ’de… Merkezefendi Belediyesi sporun ve sporcunun dostudur. Merkezefendi’de spor; hafta sonu televizyonda izlenen bir şey olmaktan çıkarılacak ve herkesin bizzat yaptığı bir uğraş haline getirilecek’ demiştik. Bunu başardık. Her yaştan Merkezefendili hemşerimizi spor yapmaları anlamında fırsatlar sunuyoruz. Destek sağlıyoruz. Şimdide bu desteklerimiz Selçukbey Spor Eğitim Merkezi ile taçlanıyor. İlçemizin, Denizlimizin ve memleketimizin yeni sporcuları inşallah bu merkezde yetişecek. Sağlıklı ve güvenli bir şekilde spor yapmak isteyen vatandaşlarımızı bu merkezimize bekliyoruz” dedi.

SPOR TESİSİNDE NELER VAR?

Selçukbey Mahallesi’nde 7 bin m2 arazi üzerine inşa edilen projede, açık ve kapalı olmak üzere 2 tane halı saha, yine açık ve kapalı olmak üzere 2 tane tenis kortu, 1 tane kapalı basketbol sahası, idari bina sosyal tesisleri, yürüyüş parkuru ve çocuklar için oyun parkı bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.