enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4489
EURO
34,4780
ALTIN
2.475,67
BIST
9.609,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Skate Park’ta Gençlerin Gösterisi Herkesi Büyüledi

Skate Park’ta Gençlerin Gösterisi Herkesi Büyüledi
09.05.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi, adrenalin tutkunu gençleri Denizli’nin ilk ve tek Skate Parkı’nda düzenlenen kaykay ve paten şenliğinde bir araya getirdi. Düzenlenen şenlikte gençlerin gösterileri nefes keserken izleyicilerden de büyük alkış aldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi’nin spora desteği her daim devam edecektir. Çünkü Merkezefendi Belediyesi sporun ve sporcunun dostudur” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Denizli’nin ilk ve tek Skate Parkı, kaykay ve paten şenliğine ev sahipliği yaptı. Merkezefendi Belediyesi’nce gerçekleştirilen şenliğe adrenalin tutkunları yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen etkinliğe katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin spora desteği her daim devam edeceğinin altını çizdi. Başkan Subaşıoğlu, “Kurulduğumuz günden bu yana en çok yatırımı, en çok projeyi eğitime ve spora ilişkin yapmış bulunuyoruz. Merkezefendi Belediyesi’nin belki de Türkiye’de ilk defa spora ilişkin geliştirdiği bir felsefesi, bir konsepti, bir yaklaşımı bir teorisi var. ‘Merkezefendi’de spor; hafta sonu televizyonda izlenen bir şey olmaktan çıkarılacak ve herkesin bizzat yaptığı bir uğraş haline getirilecek’ demiştik. Şimdi Merkezefendi’de her yaştan vatandaşımız sporla mutlaka uğraşıyor.  Çok şükür bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Skate Parkımızı 2015 yılında ilçemize kazandırdık. Bu parkımızda şu ana kadar yaklaşık 650 sporcumuz, kayıtlı olarak farklı günlerde farklı saatlerde bu sporu burada yapıyorlar. Merkezefendi Belediyesi’nin spora desteği her daim devam edecektir. Çünkü Merkezefendi Belediyesi sporun ve sporcunun dostudur” dedi.

GENÇLER İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun konuşmasının ardından gençler, Skate Park’ta düzenlenen kaykay ve paten şenliğinde çeşitli gösteriler yaptı. Yoğun bir katılımın olduğu şenlikte gençlerin kaykay ve paten gösterileri izleyicileri büyüledi. Gerçekleştirilen gösteriler sonunda Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından sporculara lisansları verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.