enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Subaşıoğlu’ndan 1. Sınıflara Çanta Hediyesi

Subaşıoğlu’ndan 1. Sınıflara Çanta Hediyesi
18.09.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk dersinde 1. sınıfa başlayan öğrencilere okul çantası hediye edildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi olarak eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim için eğitim en önemli konu. İnşallah önümüzdeki günlerde de yeni projelerle, yeni desteklerimizle eğitim camiamızın hizmetinde olacağız” dedi.

Eğitime verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Merkezefendi Belediyesi’nden eğitime bir katkı daha geliyor. Bu çerçevede ilçede eğitim ve öğretime büyük önem veren Merkezefendi Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılında da 1. sınıfa başlayan minik öğrencilere okul çantası veriyor.

İlk ders zilinin çaldığı Şemikler Amiroğlu İlkokulu’ndaki minik öğrencilere çantalarını Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz verdi. Miniklerin bulunduğu dersliklere giren protokol üyeleri, öğrencilerin çantalarını tek tek hediye etti, çocuklara da iyi bir ders yılı geçirmeleri temennisinde bulundu.

 

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yaptığı açıklamada ilçede eğitime verilen desteklerin sürdürüleceğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi’de mutlu çocuklar konseptinde çantalarımızı veriyoruz. 5 bin adet çantamızı öğrencilerimize hediye edeceğiz.  Hükümetimiz biliyorsunuz okullarda sıraların üstünde kitapları hazır ediyor. Biz de her sene Merkezefendi Belediyesi olarak birinci sınıfların çantasını kalemliğini sıraların üzerine hazır ediyoruz. Ben 2017-2018 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Merkezefendi olarak eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim için, Merkezefendi için, belediyemiz için eğitim en önemli konu. İnşallah önümüzdeki günlerde de yeni projelerle, yeni desteklerimizle eğitim camiamızın hizmetinde olacağız” dedi.

“FARKLI PROJELERİMİZ OLACAK”

Anaokulları içinde farklı projelerinin olduğunu söyleyen Başkan Subaşıoğlu, “Bizim bu projemizin adı ‘Okula Hoşgeldin’ projesi. Birinci sınıfa başlayan çocuklarımızın bir oryantasyon dönemi oluyor. Bu dönemde biraz sıkılıyorlar. Önümüzdeki günlerde anaokulları ile ilgili de bambaşka projelerimiz olacak. Okula ilk defa adım atan çocuklarımızla ilgili oryantasyon anlamında içerisinde meslek tanıtımlarını barındıran, bir takım oyunları barındıran farklı mekanlarda çocuklarımızı ağırlayacağız. Mesleki eğitim vereceğiz. İtfaiyeci nasıl olunuyor? Sağlık memuru nasıl olunuyor? Müzisyen nasıl olunuyor? İnşaatçı nasıl olunuyor? Bunları atölyelerde anaokulu çocuklarımıza takdim edeceğiz. Onlara öğreteceğiz. Eğitimle ilgili önümüzdeki günlerde bu tip projelerimiz sahne alacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.