enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2985
EURO
34,7597
ALTIN
2.410,10
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Meteoroloji fırtına ve yağmur uyarısı yaptı

Meteoroloji fırtına ve yağmur uyarısı yaptı
21.05.2020
A+
A-

Denizli’de hafta sonu kırılan son 75 yılın sıcaklık rekorunun ardından bugün itibariyle sıcaklık düşüşe geçiyor. Hava sıcaklığının bugün en yüksek 34 dereceye kadar yükseleceğini bildiren Meteoroloji, öğle saatlerinin ardından rüzgârın güneybatı yönlerinden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini açıkladı. Vatandaşlar ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve yer yer toz taşınımı gibi olumsuzluklara karsı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Vatandaşlar ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve yer yer toz taşınımı gibi olumsuzluklara karsı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Ayrıca bugün kuvvetli rüzgâr nedeniyle karbon monoksit zehirlenmelerine karsı dikkatli olunması ve baca çekisinin kontrol edilmesi gerektiği konusunda da Denizlililer uyarıldı.

CUMA YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre, yarın Denizli’yi yağış bekliyor.

Hava sıcaklığının 27 dereceye düşeceği Cama günü Denizli’de gökgürültülü sağanak yağış beklenirken, Cuma günü sıcaklıkta büyük düşüş yaşanacak.

Denizli’de haftasonu serin geçecek. Sıcaklık 24 – 22 derece arasında değişecek. Bu iki gün yağış beklenmiyor.

Hafta sonu yağmur yok

Cumartesi ve Pazar günü sıcaklık 24 derece olması beklenirken bu iki gün yağış görülmüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.