enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2823
EURO
34,8144
ALTIN
2.412,36
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Otoyol İhalesi ‘Yılan Hikayesi’ne Döndü!

Denizli ile Aydın arasındaki mesafeyi yarı yarıya düşürecek olan Denizli-Aydın otoyolunun ihalesi yılan hikayesine döndü. 24 Haziran seçimlerinde öne çıkan vaatlerden olan otoyol ihalesi Temmuz ayından bu gün 4.kez ertelendi.

Otoyol İhalesi ‘Yılan Hikayesi’ne Döndü!
A+
A-

Denizli’nin 25 yıldır rüyası olan İzmir-Denizli arasındaki mesafe 2 saate indirecek otoyol projesi ihalesi bir kez daha ertelenme kararı ile karşı karşıya kaldı. İlk olarak 24 Temmuz’da yapılması planlanan ihale 15 Ağustos’a ertelenmişti.  Geçtiğimiz ay ise resmi gazetede yayınlanan karar ile 15 Ağustos olarak belirlenen tarih 18 Eylül’e alınmış, Eylül’de gerekli ihalelerin alınamayacağı gerekçesi ile ile de 16 Ekim’de  yapılması kararı ile bir kez daha erteleme ile karşı karşıya kalmıştı.

100 GÜNLÜK EYLEM PROJESİ İÇİNDEYDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 100 günlük eylem planında kendisine yer bulan otoyolun ihalesi bir kez daha ertelendi. 3. kez ertelenerek 16 Ekim’de yapılmasına karar verilen ihale, 4. kez ertelenerek 27 Kasım tarihine alınmıştı.

Karayolları Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, yap-işlet-devret modeliyle 21 Şubat’ta ihale ilanına çıkılan Aydın-Denizli Otoyolu işine ait daha önce 16 Ekim olarak olarak açıklanan ihale tarihi 27 Kasım saat 10.30’a ertelendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.