enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4837
EURO
34,8581
ALTIN
2.421,72
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

Başkan Gürlesin ‘En Özel Projesini’ Tanıttı

Başkan Gürlesin ‘En Özel Projesini’ Tanıttı
15.05.2018
A+
A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin gürlesin bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile ‘En Özel Projesi’ni paylaştı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin bugün saatm 11:00’da Dedaman Otel’de basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Gürlesin toplantıda Pamukkale Belediyesi’nin ‘En Özel Projesi’ni paylaştı. Pamukkale Belediyesi Türkiye’nin en büyük tematik kent orman parti ve seyir tepesi projesinin detaylarını anlattı.

80 Milyon TL

Başkan Gürlesin toplantıda proje hakkında şu bilgileri verdi. Gürlesin,” Projemiz 5 etaptan oluşacak. 405 dönüm arazi üzerine inşa edilecek proje tamamlandığında 10 bin kişi faydalana bilecek. Bu proje ile birlikte bozuk makilik alan kullanılabilir hale gelecek. Projede en büyük amaç günü birlik turizm yerine gün sayısı yüksek bir ortalama yakalamak olacak.Yakşalık 80 milyon TL’ye mal olacak. İşletmesi belediye tarafından yapılacak olan projemizde profesyonal çalışma yapılacak. Emin olun projemizde çadı kampları dahil tüm detayları düşündük.”dedi.

Enerjisini Kendi Karşılayacak

Hayata geçirilecek bu önemli proje için Başkan Gürlesin,” Yapacağımız çalışma ile proje üzerindeki yapılar enerjisini kendisi karşılayacak. Projemizde şuanda 2 duraklı teleferik görünüyor. Ancak şuanda teleferik için beklemeyi düşünüyoruz.Önümüzdeki dönemde yapılabilir. Onun yerine farklı bir sürprizimiz olacak”dedi.

İstihdama Dikkat Çekti

Başkan Gürlesin,”Projenin tamamlanmasıyla birlikte 150 kişinin istihdam şansı bulacağını belirtmek isterim. Projenin etapları ise şöyle oluşacak. 1. etap olan Şelale Part Temmuz ayında hizmete girecek. 2. etap olan el sanatları ve kil lokantasın Ağustos ayında, 3. etap olan ve üniversitede okuyan 50 bin öğrenciye hizmet verecek olan 40 dönümlük gençlik vadisi ve Horoz Köy’ün 16 dönümü yılbaşında hizmete girecek. Son etap olan 5. etap ise renkli orman ve kültür evi Mayıs 2019’da tamamlanacak. Proje toplamda 20 ayda bitecek”dedi.

Horoz Köy’e Dev Horoz

Başkan Gürlesin 3. etap olan Horoz Köy’de 27 metrelik bir horoz heykeli olacağını belirtti. Gürlesin;”Denizlimizin simgesi Horoz, Horoz Köy’de de devasa bir şekilde yerini alacak”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.