enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5491
EURO
34,7347
ALTIN
2.492,76
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün yedincisi Pamuk Kafe’de Gerçekleşti

Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün yedincisi Pamuk Kafe’de Gerçekleşti
07.08.2017
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin her ayın ilk Pazartesi günü düzenlediği “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün yedincisi Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçe halkımızın sorunlarına daha hızlı çözüm bulabilmek adına başlattığımız ve büyük ilgi gören halk günleri toplantılarımızda, vatandaşlarımızı tek tek dinleyerek, dertlerine derman olmaya çalışıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından, vatandaş ile belediye arasında şeffaf bir köprü görevi gören “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün yedincisi gerçekleşti. YSE Kavşağı’ndaki Pamukkale Belediye binasında bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Veli Demir, Adnan Kaya, Türkay Gözlükaya ile belediye daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşın ilgisinin her geçen ay daha da arttığının gözlendiği Halk Günleri’nin devam edeceğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşlarla daha sık bir araya gelebilmek adına başlattıkları Mahalle Buluşmaları’na ilave olarak Halk Günleri’ni düzenlemeye devam ettiklerini belirtti.

VATANDAŞ, BAŞKAN’LA BİREBİR GÖRÜŞEBİLMEKTEN MEMNUN

Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü’ne katılan aşçılık mesleğiyle uğraşan vatandaş Zeynep Telli, dertlerini birebir Başkan’a anlatabilme bakımından faydalı bulduğunu ifade ederek, “Bugün başkanımızla birebir konuşma fırsatı buldum. Kendisiyle görüşemeseydim, sıkıntımız çözüm noktasında uzayabilirdi. Başkanımızda bizlerle konuşmasında çok saygılı, o yönden takdir ediyorum kendisini” dedi.

Gökpınar Mahallesi Yeni Camii İmamı Ayhan Özkan’da, camileri ile ilgili talep için dernek üyeleri ile birlikte Halk Günü’ne geldiklerini belirtti. Özkan, “Mahallemizde 4-6 yaş Kuran Kursu açılması talebimizle ilgili geldik. Daha önce başkanımızın birçok yardımları olmuştu. Başkanımızın yoğunluğunu biliyoruz. Bu halk günleri de başkanımızla birebir, karşılıklı derdimizi aktarma noktasında çok önemli buluyorum. Güzel bir hizmet. Gayretlerini de takdir ediyorum. Camilerimizin temizliği olsun, diğer yardımları olsun her zaman takdir ediyorum. Bugün ilk defa katılmış olmama rağmen, halk günlerini de yakından takip eden birisiyim. Vatandaşın, birebir, arada hiçbir aracı olmadan, sıkıntısını aktarması çok güzel” dedi.

“BELEDİYECİLİKTE, HALKLA İLETİŞİMİ KOPARMAMAK ÖNEMLİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Göreve geldiğim ilk günden itibaren halkımızla birebir iletişimi koparmamaya gayret ediyorum. Çünkü bizlerin burada olmasının tek sebebi halkımıza en iyi hizmeti vererek, Devletimizi en güzel şekilde temsil etmek. Bu anlamda normal günlerde nasıl halkımızın içinde, halkımızla birlikte Pamukkale’mizin sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyorsak, halk günlerimizde de vatandaşlarımızın sıkıntılarına çözüm oluyoruz. Belediyecilikte, halkla iletişimi koparmamak çok önemlidir. Bizlerde her an, her alanda halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi. “Amacımız vatandaşlarımızı dinlemek” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Başta şahsım ve ekip arkadaşlarımla birlikte vatandaşımızı dinlemek bizim görevimiz. Halkımızın istek ve taleplerini belediye başkan yardımcılarım, daire müdürlerimizle birlikte dinliyoruz. Belediye başkan yardımcılarım kendi alanına giren her konunun notunu alıyor, yapılabilecekse gerekli işlemlere başlıyoruz, yönlendirilecekse yönlendiriyoruz. Bazen vatandaşlarımızdan, istek ve talepler çok farklı alanlarda gelebiliyor. Vatandaşımızın isteği ilçe belediyesi alanına giremeyebiliyor, büyükşehir belediyesinin veya diğer kurumların yetki alanına girebiliyor. Bu noktada da vatandaşlarımızı yönlendirme yapabiliyoruz. İlçe belediyesi olarak bizlerin sorumluluğunda olan noktada, vatandaşımızın derdine en kısa sürede derman oluyoruz. Bundan dolayı bu toplantıların çok verimli olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki süreçlerde de bu toplantılarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.