enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4477
EURO
34,7939
ALTIN
2.448,89
BIST
9.931,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Tugay Odabaşıoğlu’nun, Başkan Kepenek’i tehdit ettiği iddiası gündeme oturdu

Tugay Odabaşıoğlu’nun, Başkan Kepenek’i tehdit ettiği iddiası gündeme oturdu
A+
A-

CHP Denizli ilçe danışma kurulu toplantıları gerçekleştiriyor. Bu danışma kurullarından en ateşlileri ise Merkezefendi ve Honaz’da gerçekleşti. Burada CHP İl Gençlik Kolları Tugay Odabaşıoğlu’nun söylediği iddia edilen sözler partiyi karıştırdı.  İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu’nun, ‘Makam odalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı asan CHP’li başkanları elini kırmakla’ tehdit ettiğini ileri süren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek istifa eşiğine geldi.   Kepenek, bu cümlelerin kendisine bakarak sarf edildiğini belirtti.  Kepenek, İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun da kendisi ile olan bir hesabı olduğunu Honaz’daki toplantıda bunu görmeye çalıştığını belirtti.  İşte Kepenek’i salonu terk etmeye ve istifa eşiğine getiren olay bu şekilde açıklandı.

AK PARTİ’DEN KINAMA GELDİ

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” mantığı ile hareket etmeye devam edeceklerini ifade eden AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanvekili İzzet Altunbaş, “Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Odabaşıoğlu’nun açıklamalarını AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak ülkemizin gençliği ile birlikte büyük bir üzüntü ile okuduk. Türkiye Cumhuriyetimizin tarihinde ilk defa aziz milletimiz tarafından verilen direkt oylar ile sandıktan çıkan Cumhurbaşkanımızı sevmeyebilirsiniz ancak Saygı duymak zorundasınız. Biz hiç bir zaman kafa kırmanın derdinde olmadık. Kafanın içindeki gayri milli düşüncelerle mücadele ettik. Biz ellerin kırılması derdinde olmadık. Kime oy verirse versin Milletimizin o mübarek ellerini kimsenin kırmasına da müsaade etmeyiz. Biz ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ dedik ve demeye de devam edeceğiz. Milletimizi tehdit etmek aşağılamak hastalığından vazgeçmediğiniz için bu Millet size asla destek vermeyecektir. AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları olarak size demokrasiye inanmanızı tavsiye ediyoruz. Unutmayın ki ‘Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’” dedi.

ODABAŞIOĞLU İDDİALARI YALANLADI

Hakkındaki iddialar hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Odabaşıoğlu;”

18 Eylül 2021 tarihinde Merkezefendi İlçe Danışma Kurulunda yapmış olduğum konuşma , çarpıtılarak kamuoyunda algı yapılmaya çalışılmaktadır . İl Danışma Kurulunda gerekli açıklamaları yapacağım .Algı yaratmaya çalışanlarla ilgili yasal yollara müracaat edip , Kamuoyunu bilgilendireceğim ”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.