enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5978
EURO
34,8331
ALTIN
2.497,37
BIST
9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Üçgen Çarşısı’na Karşı Sessizlik mi Var?

Üçgen Çarşısı’na Karşı Sessizlik mi Var?
01.02.2017
A+
A-

Esnaf: “İmar Raporu Alamadık”

Hakkında verilen yıkım kararının mahkemeye taşındığı Üçgen Çarşısı’nın yerine ne yapılacağı henüz net değil. Konuyla ilgili resmi açıklama yapılmazken, Üçgen esnaefı kendilerinin çaresizliğe itildiğini dile getirdi.

denizlidedahaber.com’a konuşan Üçgen esnaflarından Bahri Yıldırım, “Projeyle gelinse, arsa paylarımıza dayanarak haklarımız verilse kimse mağdur olmaz. Bizler de hayır demeyiz. Ama sadece boşaltın yıkacağız demek çözümsüzlüğü getiriyor” dedi.

Üçgen Çarşısı Esnafı Bahri Yıldırım

Üçgen Çarşısı Esnafı Bahri Yıldırım

İmar Raporunu Alamadık

Üçgen Esnafı’nın kendi içinde hareket etmek istediğini ancak belediyelerden imar durumu alamadıklarını dile getiren Yıldırım, “Biz kendimiz bir araya gelerek bir mütaahhitle proje gerçekleştirelim istedik. Bunun için imar raporuna ihtiyacımız vardı. Pamukkale Belediyesi’ne başvurduk. Para yatırdık ama bize boş bir rapor verdiler. İtiraz ettik ama ihtiyacımız olan imar raporunu alamadık.

Yüzlerce Esnaf Mağdur Olacak

Raporu alabilsek, çoğunluğu sağlayarak kendimiz de mağdur olmamak için proje geliştirebiliriz. Büyük firmalarla görüşebilir, kentimize yakışır bir proje gerçekleştirebiliriz. Ama bu konuda da önümüz tıkandı. Konuyla alakalı kimseyle görüşemedik. Randevu taleplerimiz sonuçsuz kaldı. Yüzlerce esnaf mağdur olacak. Ne yer gösteriyorlar, ne proje söylüyorlar. Sadece çıkın diyorlar” dedi.

“Artık Kasıt Arıyoruz”

Çarşı’dan çıkartılacak esnafın başka yerde devam edemeyeceğini söyleyen Yıldırım, “Ben dükkanımın sadece içine 98 bin lira masraf etmişim. Bana bu masrafımı kim ödeyecek? Yıkım mevzusu her konuşulduğunda bizim işlerimiz kötü şekilde aksıyor. İmar durumu istiyoruz, verilmiyor. Kendimiz bir şeyler yapalım diyoruz, yapamıyoruz. Proje sunulmuyor. İyi niyetimiz sürekli görmezden geliniyor. Biz bunda artık kasıt arıyoruz artık. Bize bir saatlerini ayıramıyorlar mı?” dedi.  

Üçgen Çarşısı’nda Yeni Proje Heyecanı

Üçgen Çarşısı’nın Kaderi için Tarihi Toplantı Yapıldı

Üçgen Çarşısı İçin Tarihi Gün

Üçgen’de Çarşı

Çallıca Üçgen Çarşısı’na Dikkat Çekti

Üçgen Çarşısı’na Basmacı Desteği

Üçgen’de Mutlu Sona Doğru

Fetö Üçgeni

Sancar: ” Üçgen Esnafına Sahip Çıkacağız”

Üçgen Çarşısı’nın Deprem Raporunda Fetö Parmağı mı Var? 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.