enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2511
EURO
34,7448
ALTIN
2.381,03
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C

Yasak sona erdi. Vatandaş ATM ve caddelere akın etti!

Yasak sona erdi. Vatandaş ATM ve caddelere akın etti!
13.04.2020
A+
A-

Türkiye’de 30 Büyükşehir ve Zonguldak’ta 2 gün boyunca uygulanan sokağa çıkma yasağı gece 00.00’da sona erdi. Denizli’de yasağın sona ermesinin ardından vatandaşlar ATM ve caddelere akın etti.

Türkiye’de 31 şehirde uygulanan sokğa çıkma yasağı saat 00.00’da son erdi. Yasağın sona ermesinin ardından Denizli’de vatandaşlar sokaklara akın etti. Delikliçınar Meydanı’nda gece saatlerinde yoğunluk ise dikkat çekti. Kimi vatandaşlar ATM’lerde sıraya girerken, bazı vatandaşlarda caddede gezintiye çıktı.

Bazı vatandaşlar evcil hayvanlarını gezdirmeye çıkarken, kimileri ise meydanda sosyal mesafe kurallarına uyarak sohbet etti. Bir vatandaşın ise bisikletiyle çekirdek yiyerek cadde boyu gezmesi ise ilginç sahnelere neden oldu. 2 günlük yasak boyunca sadece görevli araçların bulunduğu yollarda ise bir anda yoğun trafik oluştu. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü kent genelinde geniş güvenlik önlemler aldı.

‘Vatandaşlar iki gün boyunca bunaldı’

Gece saatlerinde sokağa çıkan Bahattin Akdağ, “Sağlık açısında iyi oldu ama vatandaşlar iki gün boyunca bunaldı” dedi.
ATM’lerden para çekmek için sıraya gir vatandaş ise, “Biz 2-3 gündür evde sıkılmıştık. ATM’lerde gündüz saatlerinde çok sıra olur diye çıktık. Ama gecesi olmasına rağmen çok kalabalık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.