enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3734
EURO
34,6682
ALTIN
2.413,36
BIST
10.119,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Anakamp LGS Türkiye birincisi çıkardı

Denizli’nin eğitimdeki başarılı kurumlarından Anakamp Kurs, LGS sonuçlarının açıklanması ile TÜrkiye birincisi çıkardı.

Anakamp LGS Türkiye birincisi çıkardı
23.06.2023
A+
A-

LGS sonuçlarının açıklanması ile Denizli’den başarı haberleri gelmeye devam ediyor. Denizli’nin önde gelen kurslarından Anakamp öreğncisi Elif Beyza Yıldız LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Anakamp’ın ve öğrencisinin başarısını değerlendiren Müdür Pınar Terzi; “2022 2023 eğitim öğretim yılına başladığımız geçen yıl bu zamanlar büyük bir özveri ve heyecanla yola çıkmıştık. Güzel başlayan hazırlık sürecimiz, ülkecek yaşadığımız olumsuz durumlara rağmen uzman rehberlik kadromuzun motivasyon çalışmaları ve psikolojik destekleri sayesinde hızlıca atlatılıp öğrencilerimizin hedefe kitlenmeleri sağlandı. Bir yıl boyunca yeri geldi geceledik, yeri geldi eğlendik ve sonuç olarak emeklerimizin karşılığını hep birlikte aldığımızı düşünüyorum. Anakamp ailesi olarak bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve destek olan tüm velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Genel öğrenci başarısına değinen Terzi; “Bir öğrencimiz tam puan aldı. Ancak diğer öğrencilerimizin sonuçları da gayet gurur verici. 30 fen lisesi ve en az 60 tane nitelikli okul yerleştirmesi bekliyoruz.” diye konuştu.

Başarının yolunu anlatan Terzi;”Anakamp ailesi olarak sürecin başından beri disiplinli çalışma ve istikrarlı plan uygulamalarını destekliyoruz. Öğrencilerimizin yakından takip edilmesi ve doğru yönlendirilmesi üzerinde duruyoruz. Tabiki öğrencilerimizden beklentilerimiz programlı çalışma yapması ve hedeften haberdar olmasıdır. Asla erteleme yapmamalı ve birikmiş eksiklerle boğuşmadan yolculuğunu kaygıdan uzak bir şekilde tamamlamasıdır.öncelikli bu yılı kesinlikle kaotik bir yıl haline getirmesinler. Sosyal aktivitelerini planlı bir şekilde yürütebilirler. Sadece akademik ilerleyişlerini olumsuz etkileyecek dijital bağımlılık ve duygusal çöküş yaşayabilecekleri ortamlardan uzak kalmaları gerekmektedir. Bu şekilde istikrarlı bir yürüyüşle zirve kaçınılmaz olacaktır. Ve tabiki birlikte yol yürüyecekleri öğretmenleri ile gerekli ekipmanları seçtiklerinden emin olmalılardır. Değerli öğrencilerimize ve heyecanlı velilerimize Anakamp ailesi olarak başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.