enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,9267
ALTIN
2.455,59
BIST
9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BİREY TEMEL LİSESİ

BİREY TEMEL LİSESİ
19.05.2016
A+
A-
Birey Temel Lisesi

Birey Temel Lisesi

Birey Temel Lisesi

 

Birey Temel Lisesi yıllarını eğitime vermiş, uzmanlıklarını verdikleri eserlerle kanıtlamış öğretmenler tarafından kurulan bir özel eğitim kurumudur. Bilginin, birikimin ve emeğin her şeyin üstünde olduğuna inanan, bu değerler üstünde yükselen ve ilklere imza atan bir kurumdur. Birey Temel  Lisesi aynı zamanda gücün; kalite ve disiplinli çalışmayla elde edildiğine inanan eğitim-öğretim ilkelerini ‘’öğretmence’’ belirleyen ve hiçbir kaygıya kapılmadan ödünsüz uygulayan bir öğretmen kuruluşudur.
Birey Temel Lisesi özel öğretimdeki standartları yükseltip öğrenciyi ve veliyi yönlendirmekte, durum ve olaylara sadece ‘’eğitimci’’ gözüyle bakarak rehberliğe çağdaş, güncel gerçekçi ve işlevsel boyutlar kazandıran bir kurumdur.
Birey Temel Lisesinde ‘’HERKES BİR BİREYDİR’’ anlayışını devam ettirmektedir.
Bütün eğitim programlar, bireyin kendini geliştirmesi için kurulmuştur. Birey Temel Lisesi; başarının “deneyim, disiplin ve sistemden” oluştuğuna inanan öğretmen ve yöneticilerle çalışır. Birey Temel Liseleri’nde; geçmiş yıllarda, Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine, her yıl yüzlerce öğrenci yerleştiren alanında uzman eğitim kadrosu görev yapar. Her öğrenci bizim için bir “BİREY” dir.Bireysel farklılıkları gözeterek öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin ellerinde şekilleneceklerdir.Birey liselerinde tüm dersler; etüd, ek çalışmalar ve sınavlar alanında öğretmen kadrosuyla yapılır.

Birey Liseleri’nde; öğrencilerimizin gerçekleştirmek istedikleri hedefler için, yapmak istediklerine odaklanan ve bu odaklanma süresinde elde edeceği sıradışı farkındalıklarında hayata geçireceği bir süreçtir.Bu süreçte öğretmen ve öğrenci; özel bir iş birliği içinde birlikte yol alır.

Çocuğunuzun Geleceğini Garanti Altına Almak İçin Birey Liseleri

Birey Temel Lisesi

Birey Temel Lisesi

Kurumsal Anlayış

Birey Temel Lisesi öğrencileri topluma örnek olacak şekilde yetiştirilir.

Birey eğitim kurumları liselerinde herkes bir bireydir anlayışını devam ettirmektedir.
Birey Temel Lisesinde bütün Eğitim programları bireyin kendisini geliştirmesi üzerine kurulmuştur.
Öğrencinin bireysel eksiklerini tespit etmeyen bir sistemin; başarıya ulaşması mümkün değildir.
Eğitim modelimiz hem sınavlara hazırlık hem de okul programlarını içerisinde bulunmaktadır.
Eğitimde yeni bir dönem başlıyor; sınavlara hazırlık ve okul bir arada.
Süreç ve sonuç odaklı deneyimli branş ve rehber öğretmenleri kadrosuna sahip olan “Birey Temel Liseleri” bu anlayışını kararlılıkla devam ettirmektedir.

[highlight]Birey Temel Lisesi’nden  Fiyat Teklifi İsteyin[/highlight]

[box type=”success” ][contact-form][contact-field label=’İsim’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-Posta’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Web Sitesi’ type=’url’/][contact-field label=’Teklif İsteğinin Detaylerı’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon Numarası’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

[/box]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.