enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5201
EURO
34,8225
ALTIN
2.445,21
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Denizli’de İlkokullar

Denizli Eğitim Rehberi Denizli’de İlkokullar listesini sunar.

Temel eğitimin başlangıcı kabul edilen ilkokulların sonraki eğitim süreçleri için önemi büyük. Çocuklarının eğitim hayatını verimli geçirmek isteyen veliler okul sürekli okul araştırmaları gerçekleştiriyor. Denizli’nin nabzını tutan Denizli Deda Haber Denizli Eğitim Rehberi projesi ile velilerin yanında.

Denizli’den eğitim haberleri; çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için sınav dönemleri, eğitim ve ergenlik psikolojisi ile ilgili bilgiler; sağlıklı gelişimleri için uzman görüşleri, sosyal faaliyetleri için öneriler gibi pek çok bilgi de bu rehberde bulunacak.

Bunların yanı sıra okulları tanıyabilmek ve bilgi alabilmek için de Okul tanıtım sayfalarının yer alacağı Denizli Eğitim Rehberi’nde, veliler okullarla birebir temasa geçebilme imkanı bulabilecek.

Denizli’de İlkokullar
23.09.2018
A+
A-
KURUM ADI İL İLÇE
 Atatürk İlkokulu DENİZLİ BAKLAN 
 Kavaklar Beyelli Mehmet Altaş İlkokulu DENİZLİ BAKLAN 
 Dağal İlkokulu DENİZLİ BAKLAN 
 Boğaziçi İlkokulu DENİZLİ BAKLAN 
 Hadim İlkokulu DENİZLİ BAKLAN 
 Kutlubey Şehit Er Atakan Caran İlkokulu DENİZLİ BEKİLLİ 
 Sırıklı İlkokulu DENİZLİ BEKİLLİ 
 Kurtuluş İlkokulu DENİZLİ BEKİLLİ 
 Gömce İlkokulu DENİZLİ BEKİLLİ 
 Uzunoluk 23 Nisan İlkokulu DENİZLİ BEYAĞAÇ 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.