enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3188
EURO
34,8389
ALTIN
2.390,32
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Başkan Zolan, 2017 Yılını Değerlendirdi

Başkan Zolan, 2017 Yılını Değerlendirdi
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2017 Değerlendirme Toplantısı’nda “2017 yılı Denizli için muhteşem bir yıl oldu. Yatırımlarla şahlanan bir yıl oldu” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “2017 Değerlendirme Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, gelirlerinin yüzde 60’nın yatırıma aktarıldığını belirterek bu oranın Türkiye genelinde ise yüzde 35 olduğunu belirtti. Büyükşehir Meclisinin 12 toplantı ve 41 birleşim yaptığını kaydeden Zolan, Bin 392 karar alındığını bunların yüzde 90’ının oy birliği ile alındığını ifade etti.

”3 bin 420 kilometre altyapı ağı döşedik”

“Ne pahasına olursa olsun şehrin geleceği için altyapı çalışmalarına başladık. İçme suyu şebekeleri ve kanalizasyon hatlarını tamamen değiştirdik. Yağmur suyu hatlarını yaptık. Şehrin merkezinde tüm altyapı çalışmalarını tamamladık. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur hattı olmak üzere 3 bin 420 kilometre altyapı ağı döşedik” diyen Başkan Zolan, sözlerine şu şekilde devam etti:

”10 mahallemize 7 otopark kazandırdık”

“2017 yılı Denizli için muhteşem bir yıl oldu. Yatırımlarla şahlanan bir yıl oldu.Zeybek köprülü kavşağı tamamlandı. Ankara yolu Kavşağı yapıldı. Sanayi bağlantı köprüsü bir ay içerisinde hizmete alınacak. Hal Kavşağı ile Denizli yeni bir çevre yolu kazansın istedik. Temmuz ayında o yolu hizmete açacağız. Hal köprülü Kavşağının Antalya güzergahı yarın hizmete açılıyor. Üçgen köprülü kavşakları çalışmaları tamamlanma aşamasına gelindi. İzmir’den Antalya’ya gidiş istikametini açtık. 15-20 gün içinde Antalya-İzmir güzergâhını açacağız. Üçgen köprülü kavşak projemiz tamamlandığında artık ışık beklemeden kesintisiz olarak trafik işleyecek. 10 mahallemize 7 otopark kazandırdık. 2 otoparkta çalışmalar son aşamaya geldi. 15 Mayıs Mahallesi’nde yaptığımız otoparkımızı bir kaç hafta içnde hizmete açıp kullanmaya başlayacağız. kamulaştırma ile ilgili süreç günümüze kadar geldi. Vatandaşlarımızın evlerini kamulaştırmak zorunda kaldık. Mahkemelerin sonunda 600 milyonu üzerinde bir bedel ödeyerek yerleri kamulaştırdık. Kamulaştırdığımız alanlara da 90-100 milyon civarında bir bedel ödeyerek otopark yapacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.