enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Çameli, otobüs terminaline kavuşuyor

Çameli, otobüs terminaline kavuşuyor
A+
A-

“Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde başladığı otobüs terminalini tamamladı. Modern terminal kısa süre içinde hizmete açılacak.

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte kent genelinde yatırımlarına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de ihtiyaçlarına yönelik modern tesisler kazandırıyor. Bu kapsamda Sarayköy ilçesine modern bir terminal binası kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli, Çal ve Honaz ilçesine de modern bir otogar kazandırmak için çalışma başlattı. Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilecek olan Çameli İlçe Otobüs Terminali’ni tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi bölgeye hizmet verecek modern bir tesis kazandırdı. Bilet satış ofisleri, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehanenin yer alacağı Çameli İlçe Otobüs Terminali kısa süre içinde hizmete açılacak.

“Bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vermiş oldukları sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Çameli’nde en büyük ihtiyaçlardan birinin otobüs terminali olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, “Şükürler olsun başladığımız  bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz ‘söz verdik mi ne pahasına olursa olsun o sözü yerine getiririz inşallah. Milletimizin emanetini, bize duyduğu güveni hakkıyla yerine getirmek için koşmaya devam ediyoruz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Terminalimiz şimdiden ilçemize, Denizlimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.